Dun haar: producten, kapsel & kapsels

Dun en fijn haar – Een probleem voor sommige vrouwen. Uiteindelijk willen we allemaal volumineus en vol haar. Dat is precies waarom je door moet gaan. Van de juiste haarverzorgingsproducten en haarstijlen tot het juiste kapsel, wij hebben de beste tips en trucs verzameld over hoe je fijn haar meer glans, volheid en volume kunt geven. Lees hier meer over beauty tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

4 producten voor dun haar

Heeft u genoeg van dun en plat haar? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je de beste producten voor super dun en fijn haar!

  • Ouai Volume Shampoo
  • Ouai Krullen Spray
  • Ouai Volume Spray
  • Oribe Haarolie

Snelle kapsels

Je hebt geen volle bos haar nodig voor een mooi kapsel! Hier zijn ze: Drie supermakkelijke kapsels voor dun en fijn haar die je maar een minuutje kosten!

Kapsel voor dun haar

Dun haar is niet gemaakt voor een lange manen. Hoe langer de manen, hoe zwaarder ze zijn en het haar nog meer naar beneden trekken. Het resultaat is dat het er nog platter uitziet. Alle bob kapsels en vooral de lange bob zijn geschikt voor dun en fijn haar. Wat fijn dat bob kapsels helemaal in zijn.

Schoonheidstips: Haarshampoo en meer

Wilt u perfect gestyled zijn voor elke dag of avond? Laat je dan inspireren door de stylingtips van de hotste sterren, zoals Gigi Hadid, Kim Kardashian en Co. Gebroken haar? Geen probleem, hier vind je alles wat je moet weten over haarverzorgingsroutines.

Haar Shampoo: Olaplex & Siliconen Vrij

Bent u op zoek naar de juiste shampoo voor uw haar? Met zo’n enorme keuze, niet zo gemakkelijk. Of het nu gaat om dure shampoos van de kapper of shampoos van de drogist om de hoek, uw haartype speelt een doorslaggevende rol. Vocht, anti-kroes en voedende oliën zijn essentiële factoren in uw shampoo die van invloed zijn op de resultaten van uw haar. Daarom moet u uw haar onder de loep nemen om de best mogelijke verzorging voor uw haar te vinden. Met ons artikel over haarverzorging en shampoo staat niets een gezond en vol haar meer in de weg.

Föhn het haar: Volume en golven

We kennen allemaal het perfecte kapsel als we vers van de kapper komen. Het haar is fris en professioneel geföhnd door de kapper, vol glans, volume, houdbaarheid in een prachtige vorm. Maar thuis lukt de restyling niet helemaal. Is dat precies wat je wilt veranderen? Hier zijn de beste tips en trucs voor eenvoudige föhntechnieken die je haar veel volume en glans geven, alsof je net van de kapper komt.

Gezichtsverzorging: Routine & Reiniging

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, gespleten haarpunten & Maskers

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.