Gezichtsverzorging: Routine, scheren, reiniging, maskers, wimpers & lippen

Gezichtsverzorging – Als model is een goed verzorgd gezicht de eerste en belangrijkste indruk die u maakt tijdens uw werk. Het is dus uiterst belangrijk dat u weet hoe u uw gezicht goed kunt verzorgen, zodat u een natuurlijk mooi gezicht kunt krijgen zonder make-up. Wij helpen u aan een heldere en stralende huid, mooie lippen, lange wimpers, een gebeeldhouwd gezicht en chique wenkbrauwen. Wij laten u ook kennismaken met de meest essentiële producten en methoden, zoals scheren, maskers en gezichtsreiniging, zodat u het beste uit uw gezicht kunt halen.

Gezichtsreiniger: Gezichtsreiniger, verzorging & huidtypes

De weg naar een heldere en stralende huid is het vinden van de juiste huidverzorging. De basis voor een goede huidverzorgingsroutine is een geschikte gezichtsreiniger, want dat is de eerste en belangrijkste stap. Voordat u uw gezicht kunt verwennen met rijke crèmes en maskers, moet u eerst uw make-up en het vuil dat zich in de loop van de dag heeft opgehoopt, van uw gezicht afwassen.

Gezicht scheren: routine, voorbereiding & tips

Om je make-up er mooi uit te laten zien, is het superbelangrijk dat je foundation perfect op je huid zit. Als je gezicht gladgeschoren is, ziet je foundation er gladder en natuurlijker uit omdat hij beter door je huid wordt opgenomen. Als je wilt weten hoe je een gladgeschoren huid krijgt als een model en waar je op moet letten bij het scheren van je gezicht, bekijk dan ons artikel.

Gezichtsverzorgingsroutine: Tips, Madelaine Petsch & Rihanna

Gezichtsverzorgingsroutine – Een stralende, heldere huid is niet alleen superbelangrijk voor modellen, daarom hebben we in dit artikel de beste tips voor een perfecte gezichtsverzorgingsroutine voor je verzameld. U moet ’s morgens en ’s avonds verschillende producten gebruiken, omdat de behoeften van uw huid ’s morgens en ’s avonds verschillend zijn, maar dit wordt ook uitgelegd in het volgende artikel.

Gezichtsmaskers in 5 min: DIYs, tips & helende klei

Gezichtsmaskers in 5 minuten – Wil je een stralende, heldere huid als een model, maar heb je niet veel tijd en wil je geen geld investeren in dure gezichtsmaskers? Dan hebben we in dit artikel de perfecte oplossing voor je: eenvoudige gezichtsmaskers die je zelf in 5 minuten en met eenvoudige ingrediënten kunt maken.

Gezichtsyoga & Gezichtsmassage: Tips, Lifting & Romee Strijd

De absolute trend in schoonheid op dit moment: gezichtsyoga en gezichtsmassage. U kunt ze gebruiken om uw gezicht vorm te geven en uw gezichtscontouren beter uit te laten komen. Een mooi gevormd gezicht met sterke contouren is natuurlijk superbelangrijk voor modellen, dus in dit artikel geven we je tips over gezichtsyoga en gezichtsmassage om je te helpen je gezicht vorm te geven en je gezichtscontouren prominenter te maken.

Wimpers: verzorging, tips & wimperserum

U bent model en wilt met uw mooie wimpers overtuigen bij uw volgende casting? In dit artikel vindt u de beste tips over hoe u lange en verzorgde wimpers kunt krijgen. U vindt er ook instructies voor het maken van uw eigen wimperserum en trucs om uw wimpers langer te laten lijken.

Wenkbrauwen: Styling, liftend en ricinusolie

Wenkbrauwen omlijsten je gezicht, dus het is super belangrijk dat je wenkbrauwen er mooi uitzien. Vooral als model is het essentieel om perfecte wenkbrauwen te hebben, omdat ze je look compleet maken. Leer in dit artikel hoe je je wenkbrauwen in model brengt en hoe je ze kunt stylen.

Lippenverzorging: Lippenverzorgingsroutine, lippenbalsems & tips

Een verzorgd uiterlijk is uiterst belangrijk voor modellen en daar horen verzorgde lippen bij. In dit artikel leer je hoe je je lippen moet verzorgen, hoe een ideale lipverzorgingsroutine eruit moet zien en welke lippenstiften je het beste kunt gebruiken.

Essentiële gezichtsverzorgingsproducten: Crèmes, Vocht & Tips

Bent u nieuw in de modellenwereld en wilt u beginnen met een professionele verzorging van uw gezicht? In dit artikel lees je welke producten je absoluut nodig hebt om je huid te laten stralen en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste gezichtsverzorging.

Meer schoonheidstips! CM Schoonheidsgids

Als model moet je naast je handen ook andere delen van je lichaam verzorgen. Ook haarverzorging, gezichtsverzorging, huidverzorging, nagelverzorging en voetverzorging mogen niet worden verwaarloosd. Je moet ook voor je maag en benen zorgen. Het complete schoonheidspakket vergt veel zorg. Wij maken het u gemakkelijk met onze verzorgingsgids en vatten alle belangrijke informatie over schoonheid in een notendop samen.

Handverzorging: huismiddeltjes, producten, ruwe handen & routine

De meeste mensen besteden weinig aandacht aan handverzorging. Maar waarom? We gebruiken onze handen immers voortdurend en de hele dag door. Heb je nog geen handverzorgingsroutine in je dagelijkse routine opgenomen, heb je last van ruwe handen, heb je tips nodig voor de juiste handverzorging voor thuis, onderweg of de juiste producten voor je gevoelige huid? Wij geven u alle belangrijke tips voor handverzorging.

XXL Schoonheidsgids: Haarverzorging, gezichtsverzorging en meer

Tips en trucs voor verzorging van top tot teen! Klik hier voor onze XXL verzorgingsgids.