Lang haar: tips, trendkapsels & routine

Lang haar – kan soms een echte test van geduld zijn. De belangrijkste basisvereiste voor de verzorging van lang haar is de juiste haarverzorgingsroutine. Alleen als het haar gezond is, krijgt het de kans om snel en vooral sterk te groeien. Veelvuldig föhnen zonder hittebescherming, onregelmatig knippen van de punten en regelmatig kleuren kunnen sneller dan je denkt gespleten haarpunten veroorzaken. We hebben alles wat je moet weten over haarverzorging voor je lange haar. Wilt u uw haar op de juiste manier stylen, of het nu gaat om föhnkapsels of trendy haarclipkapsels? Blijf dan bij ons! Lees hier meer over beauty tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

18 tips voor lang haar

Bent u klaar voor lang, natuurlijk en gezond haar? We helpen je lang haar te krijgen met de beste tips voor haarverzorging en groei. Bereid je voor op 18 geheime tips om je natuurlijke haar lang te laten groeien zonder het te breken.

Stijl lang haar sneller

Veel vrouwen willen lang haar hebben. Maar iedereen die lang haar heeft, weet precies hoe lang het wassen, drogen en stylen ervan kan duren. Wij tonen u de beste tips en trucs om uw styling tijd te verkorten en de mooiste resultaten te bereiken.

Gordijnen thuis knippen

Wil je je haar veranderen maar wil je geen lengte verliezen? Wij tonen u de hotste trend voor lang haar – gordijn pony! Hier leer je hoe je de trendknip correct kunt stylen en zo je lange haar perfect kunt laten uitkomen!

Haarclip trend voor lang haar

Haarclips zijn zeker een van de grootste haartrends. Deze trend mag je zeker niet missen. Je denkt toch niet dat het zal werken met je lange haar? Fout! Wij tonen u eenvoudige kapsels die zelfs gedragen werden door Jessica Parker, Jennifer Aniston en Julia Roberts. Het beste aan deze kapsels is dat ze snel en gemakkelijk zijn en je haar niet beschadigen.

Verzorgingstips: Haar steil maken en meer

Wilt u perfect gestyled zijn voor elke dag of avond? Laat je dan inspireren door de stylingtips van de hotste sterren, zoals Gigi Hadid, Kim Kardashian en Co. Gebroken haar? Geen probleem, hier vind je alles wat je moet weten over haarverzorgingsroutines.

Haar steil maken: Keratine & Top 5

We kennen natuurlijk allemaal krullend en kroeshaar, en willen niets liever dan steil en glanzend haar voor de verandering of voor trendy kapsels. Geen wonder, want steil haar ziet er elegant uit zowel in nette kapsels in sluike look als open gedragen. Er is echter een breed scala aan producten, waardoor het moeilijk is de juiste voor u te vinden. Van stijltangen tot heatless producten, wij tonen u de beste manieren om uw haar zijdezacht te stylen.

Haar Shampoo: Drogisterij & High End

Bent u op zoek naar de juiste shampoo voor uw haar? Met zo’n enorme keuze, niet zo gemakkelijk. Of het nu gaat om dure shampoos van de kapper of shampoos van de drogist om de hoek, uw haartype speelt een doorslaggevende rol. Vocht, anti-kroes en voedende oliën in uw shampoo zijn essentiële factoren die uw haarresultaten beïnvloeden. Daarom moet u uw haar onder de loep nemen om de best mogelijke verzorging voor uw haar te vinden. Met ons artikel over haarverzorging en shampoo staat niets een gezond en vol haar meer in de weg.

Gezichtsverzorging: Routine & Reiniging

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, gespleten haarpunten & Maskers

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.