Haar Shampoo: Drogisterij, High End, Olaplex & Siliconen Vrij

Haarshampoo – Bent u op zoek naar de juiste shampoo voor uw haar? Met zo’n enorme keuze, niet zo gemakkelijk. Of het nu dure shampoos van de kapper zijn of shampoos van de drogist om de hoek, uw haartype speelt een doorslaggevende rol. Vocht, anti-kroes en voedende oliën zijn essentiële factoren in uw shampoo die van invloed zijn op de resultaten van uw haar. Daarom moet u uw haar onder de loep nemen om de best mogelijke verzorging voor uw haar te vinden. Met ons artikel over haarverzorging en shampoo staat niets meer in de weg van gezond, vol haar. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

High End Shampoo

Olaplex is het haarproduct waar iedereen lovend over is. Of het nu TikTok of Instagram sterren zijn ze gebruiken het allemaal. Maar wat maakt dit product zo speciaal? Het is eenvoudig: Olaplex bouwt niet alleen de haarstructuur weer op, maar voorkomt ook haarbeschadiging, zoals bij verven of bleken. Olaplex wordt niet alleen in de salon gebruikt, maar ook door de meeste vrouwen thuis. Hier vindt u alle Olaplex producten die u thuis kunt gebruiken:

 • Nee.
 • Nr. 3
 • Nr. 4
 • Nr. 5
 • Nr. 6
 • Nr. 7
 • Nr. 8

Goedkope shampoos

Bent u op zoek naar goede shampoos die niet te duur zijn? Hier vindt u een reeks betaalbare haarverzorgingsproducten die uw haar zullen doen glanzen.

 • Loreal Le Goss
 • John Frieda Blue Crush
 • Loreal masker
 • Loreal Föhn Spray
 • Tresemme Crème
 • Loreal olie
 • Herbal Essence Haarolie

Zilver shampoo voor blond haar

Stap voor stap naar blonder haar. Hier kunt u leren hoe u uw haar kunt behandelen met de tonifiërende shampoo en het beste uit de paarse shampoo kunt halen. Tips en trucs om het effect van je zilvershampoo te versterken en eindelijk de gele tint uit je blonde haar te krijgen.

Schoonheidstips: Lang haar en meer

Wilt u perfect gestyled zijn voor elke dag of avond? Laat je dan inspireren door de stylingtips van de hotste sterren, zoals Gigi Hadid, Kim Kardashian en Co. Gebroken haar? Geen probleem, hier vind je alles wat je moet weten over haarverzorgingsroutines.

Lang haar: tips & routine

Lang haar kan soms een echte test van geduld zijn. De belangrijkste basisvereiste voor de verzorging van lang haar is de juiste haarverzorgingsroutine. Alleen als het haar gezond is, krijgt het de kans om snel en vooral sterk te groeien. Veelvuldig föhnen zonder hittebescherming, onregelmatig knippen van de punten en regelmatig kleuren kunnen sneller dan je denkt gespleten haarpunten veroorzaken. We hebben alles wat je moet weten over haarverzorging voor je lange haar. Wilt u uw haar op de juiste manier stylen, of het nu gaat om föhnkapsels of trendy haarclipkapsels? Bekijk dan deze video’s.

Föhn technieken: Volume en golven

We kennen allemaal het perfecte kapsel als we vers van de kapper komen. Het haar is fris en professioneel geföhnd door de kapper, vol glans, volume, houdbaarheid in een prachtige vorm. Maar thuis lukt de restyling niet helemaal. Dat is precies wat we willen veranderen. Hier zijn de beste tips en trucs voor eenvoudige föhntechnieken die je haar veel volume en glans geven, alsof je net van de kapper komt.

Gezichtsverzorging: Routine & Reiniging

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, gespleten haarpunten & Maskers

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.