Stichting: Natuurlijke Cosmetica, Producten & DIY

Foundation – Zeg nee tegen conventionele cosmetica! Er bestaat reeds een brede markt voor natuurlijke cosmetica. Waarom? In tegenstelling tot de gebruikelijke drogisterijproducten, vermijden veel nieuwe merken schadelijke ingrediënten voor uw huid. Ontdek hier welke natuurlijke cosmetische foundations het populairst zijn. Wij laten u ook zien hoe u foundation, bronzer en blush kunt maken die vriendelijker zijn voor mens en milieu, door meer “natuurlijke” grondstoffen te gebruiken. Terug naar Natuurlijke Cosmetica en terug naar de Schoonheidsgids.

De beste natuurlijke foundations

Hier vindt u hoogwaardige en betaalbare foundations van natuurlijke materialen die bovendien van zeer goede kwaliteit zijn:

 • Ilia True Skin Serum Foundation
 • Ilia Super Serum Huid Tint
 • Stichting Crunchi
 • Kruidnagel en Hallow Huid Tint
 • Clove and Hallow Pressed Powder Foundation
 • RMS Beauty Foundation (kleur 22) – https://shrsl.com/26yky
 • Alima Pure Loose Satin Foundation
 • Inika Pressed Powder

Je nieuwe 2e huid: zelfgemaakte foundation

Of je kunt je eigen natuurlijke foundation maken! Niet alleen weet u precies wat er in zit, maar u kunt ook een gezondere foundation voor uw huid maken die als een tweede huid opgaat in uw eigen huidskleur. Wat je nodig hebt, onder andere:

 • Jojoba olie
 • Shea boter
 • Vitamine E

DIY: Foundation, bronzer & blush

Biologische make-up klinkt goed en wel, maar het kan er niet goed uitzien, toch? Reken maar. Natuurlijke cosmetica bieden u niet alleen onschadelijke make-up, waarvoor uw huid u dankbaar zal zijn, maar passen zich ook veel beter aan uw huid aan. Zo krijg je de echte natuurlijke look met make-up. Bovendien zijn de producten zachter in het gebruik en gaan ze dus problemen zoals een droge huid tegen. Hier laten we je zien hoe makkelijk het is om je eigen natuurlijke cosmetica te maken. Meer beauty label aanbevelingen en DIYs hier: Bronzer en blush natuurlijke cosmetica

 • Stichting
 • Bronzer
 • Blush

Verzorgingstips: Bronzer, diëten en meer

Meer natuurlijke cosmetica! Hier kunt u meer te weten komen over biologische make-up. Producten, recepten en speciale tips zoals de Bronzer Stick en nog meer tips voor een gezonde levensstijl! Ook: De verzorgingsgids voor mannen.

Paleo of Stenen Tijdperk Dieet: Hoe het werkt

Groenten, hoogwaardige dierlijke producten en fruit zijn de hoofdbestanddelen van het zogenaamde “steentijddieet”. Bij dit dieet ligt de nadruk niet op de hoeveelheid, maar op de kwaliteit van het voedsel. Het gaat er niet om het leven in het stenen tijdperk na te bootsen, maar om natuurlijk te eten. Daarom is het Paleo dieet gericht op onze voorouders, de jagers en verzamelaars. Lees hier of het Paleo dieet zijn belofte waarmaakt, wat de voor- en nadelen zijn en de kritiek op dit ongebruikelijke dieet.

Bronzer: Natuurlijke Cosmetica & Bronzer Stick

Koop nooit een bronzer die slecht is voor je gezicht en niet bij je huidskleur past. We stellen je voor aan coole beauty merken die natuurlijke bronzers maken. Je leert ook hoe je je eigen bronzer kunt maken van super weinig natuurlijke ingrediënten die je waarschijnlijk in huis hebt. Plus, de Bronzer Stick! Wel eens van gehoord? Handig om in je handtas te hebben om onderweg je make-up bij te werken. We zullen je laten zien hoe je je eigen kunt maken.

Mannenverzorging: gezichtsverzorging, baardverzorging en meer

Mannen moeten ook regelmatig voor zichzelf zorgen en iets goeds doen voor hun eigen lichaam. Van gezichtsverzorging, hoe u uw gezicht goed moet verzorgen, tot de perfecte baardverzorging, haar- en lichaamsverzorging, u vindt alles wat een man nodig heeft in de Men’s Care Guide. Het juiste parfum voor mannen is ook een belangrijk aspect van het uiterlijk. We geven je alleen verzorgingstips die je echt nodig hebt, zonder dat het te veel tijd in beslag neemt. Hier zijn de belangrijkste verzorgingstips in een notendop voor u!

Natuurlijke cosmetica: blush, bronzer en meer

Hier kom je terug bij het natuurlijke cosmetica overzicht.