Natuurlijke cosmetica: foundation, bronzer, blush, concealer en meer

Natuurlijke cosmetica – U hebt een gevoelige huid maar wilt toch niet zonder make-up? Vermijd ingrediënten zoals polyethyleenglycol, siliconen, parabenen, synthetische parfums, paraffines en andere aardolieproducten. Doe iets goeds voor je huid en het milieu. Duik in de wereld van natuurlijke cosmetica en probeer natuurlijke make-up uit! Recepten voor foundation, bronzer, blush, concealer en mascara. Wij laten u zien hoe u thuis uw eigen natuurlijke make-up kunt maken die perfect bij uw huid past. Wij laten u ook kennismaken met labels die natuurlijke cosmetica verkopen met natuurlijke ingrediënten die gezond zijn voor uw huid.

Test jouw favoriete beauty merk op dieren? Jij kunt dat veranderen! Vind je nieuwe favoriete beautylabel dat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor dieren. Wij stellen u voor aan 4 populaire dierproefvrije schoonheidsmerken.

Stichting: Natuurlijke Cosmetica, Producten & DIY

Zeg nee tegen conventionele cosmetica! Er bestaat reeds een brede markt van natuurlijke cosmetica. Waarom? In tegenstelling tot de gebruikelijke drogisterijproducten, vermijden veel nieuwe merken schadelijke ingrediënten voor uw huid. Ontdek hier welke natuurlijke cosmetische foundations het populairst zijn. We laten je ook zien hoe je foundation, bronzer en blush kunt maken die vriendelijker zijn voor mens en milieu, door meer “natuurlijke” grondstoffen te gebruiken.

Bronzer: Natuurlijke Cosmetica, DIY & Bronzer Stick

Koop nooit een bronzer die slecht is voor je gezicht en niet bij je huidskleur past! We stellen je voor aan coole beauty merken die natuurlijke bronzers maken. Je leert ook hoe je je eigen bronzer kunt maken van super weinig natuurlijke ingrediënten die je waarschijnlijk in huis hebt. Plus, de Bronzer Stick! Wel eens van gehoord? Hij past in elke handtas voor het bijwerken van je make-up onderweg. We zullen je laten zien hoe je je eigen kunt maken.

Blush: Natuurlijke cosmetica, recepten & schoonheidsetiketten

Bespaar geld, kies uw kleur, bescherm uw huid en doe iets goeds voor het milieu. Hoe? Gebruik natuurlijke cosmetica! Hier laten we je beauty merken zien die biologische blushes maken en recepten en DIY’s over hoe je je eigen crème blush kunt maken met slechts 3 ingrediënten. Ook speciale tips: Biologische reinigende balsem merken en lip tint recepten.

Concealer: Natuurlijke Cosmetica, Producten & Volledige Dekking

Bent u al een tijdje op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en betaalbare natuurlijke cosmetische concealer? Het moet uw donkere kringen bedekken, u ondersteunen in het dagelijks leven en zacht zijn voor uw huid. We stellen je voor aan goedkope organische concealers. Goedkoop, huidvriendelijk en uiterst dekkend. Zoek je nieuwe favoriete concealer.

Mascara: Natuurlijke cosmetica, test & DIY

Voordat je mascara opdeed, waren je wimpers toen langer? Dat komt omdat traditionele mascara’s chemische bestanddelen bevatten die ervoor zorgen dat je wimpers snel afbreken en uitvallen. We laten je een beter, gezonder en ook goedkoper alternatief voor natuurlijke cosmetica zien – biologische mascara die uitsluitend van natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Product aanbevelingen, mascara’s in live tests en DIY’s om zelf te doen, hier.

4 dierproefvrije beautylabels: Drunk Elephant, Ilia & IGK Hair

Dierproefvrije Beauty Etiketten – Het vinden van betrouwbare merken als het gaat om dierproefvrije en milieuvriendelijke merken is niet gemakkelijk en vaak frustrerend en tijdrovend. Wij maken het u gemakkelijk en laten u kennismaken met beautylabels die hun cosmetica niet op dieren testen en alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken die goed zijn voor uw gevoelige huid en haar.

Meer schoonheidstips! CM Schoonheidsgids

Naast de ingrediënten in de producten moet je als model aandacht besteden aan andere verzorgingsaspecten van afzonderlijke lichaamsdelen. Zoals haarverzorging, huidverzorging, gezichtsverzorging, nagelverzorging, handverzorging, voetverzorging, maagverzorging en beenverzorging. Het complete schoonheidspakket vergt veel zorg. Wij maken het u gemakkelijk met onze verzorgingsgids en vatten alle belangrijke informatie over schoonheid in een notendop samen. Natuurlijk hebben we ook de beste verzorgingstips speciaal voor mannen.

Mannenverzorging: gezichtsverzorging, baardverzorging en meer

Mannen moeten ook regelmatig voor zichzelf zorgen en iets goeds doen voor hun eigen lichaam. Van gezichtsverzorging, hoe u uw gezicht goed moet verzorgen, tot de perfecte baardverzorging, haar- en lichaamsverzorging, u vindt alles wat een man nodig heeft in de Men’s Care Guide. Het juiste parfum voor mannen is ook een belangrijk aspect van het uiterlijk. We geven je alleen verzorgingstips die je echt nodig hebt, zonder dat het te veel tijd in beslag neemt. Hier zijn de belangrijkste verzorgingstips in een notendop voor u!

XXL Beauty Guide: Verzorgingsproducten: Tom Ford, Gucci & Tips

Tips en trucs voor verzorging van top tot teen! Klik hier voor onze XXL verzorgingsgids.