Gezichtsverzorgingsroutine: Tips, Madelaine Petsch & Rihanna

Gezichtsverzorgingsroutine – Een stralende, heldere huid is niet alleen superbelangrijk voor modellen, daarom hebben we in dit artikel de beste tips voor een perfecte gezichtsverzorgingsroutine voor je verzameld. U moet ’s morgens en ’s avonds verschillende producten gebruiken, zoals gezichtsreinigers, gezichtsmaskers en dergelijke, omdat de behoeften van uw huid ’s morgens en ’s avonds verschillend zijn, maar dit zal u in het volgende artikel uitvoeriger worden uitgelegd. Je vindt er ook tips van twee absolute huidverzorgingsexperts, actrice Madelaine Petsch en zangeres Rihanna. Lees hier meer over huidverzorging. Terug naar Gezichtsverzorgingen terug naar de Schoonheidsgids.

Gedetailleerde ochtendroutine met Madelaine Petsch

Actrice Madelaine Petsch, ster van de Amerikaanse tienerserie Riverdale, is een absolute expert op het gebied van huidverzorging: in deze video deelt ze haar geheimen en productaanbevelingen met je, zodat niets je optimale ochtendroutine nog in de weg staat. Of het nu gaat om de crème voor de perfecte hydratatie van het gezicht, de juiste lipverzorging of waardevolle tips over het onderwerp wenkbrauwen, in deze video kom je alles te weten.

Wij hebben hier de belangrijkste stappen van een perfecte huidverzorgingsroutine voor u op een rijtje gezet:

 • Om wakker te worden, masseert u de huid eerst met een verkoelende beauty roller.
 • Breng dan eerst een toner aan om de huid voor te bereiden op de volgende producten.
 • Gebruik daarna een vitamine C serum om schade door blootstelling aan de zon te verminderen.
 • Om de huid te hydrateren, gebruik een rijke vochtinbrengende crème.
 • Zorg ervoor dat u zonnecrème aanbrengt voordat u make-up aanbrengt om huidveroudering tegen te gaan.

Avond huidverzorgingsroutine met Rihanna

Vooral ’s avonds na een zware dag is het belangrijk om uw huid met de juiste huidverzorging te verzorgen. Zangeres Rihanna weet dit natuurlijk ook, en zij verkoopt ook een succesvolle huidverzorgingslijn genaamd “Fenty Skin”.

 • De eerste stap is natuurlijk het verwijderen van make-up met een gezichtsreiniger
 • Daarna moet u een toner gebruiken om meer vocht aan te brengen.
 • Als laatste stap moet u een rijke gezichtscrème gebruiken om uw huid te voeden.

Dagelijkse huidverzorging met Kylie Jenner

Wil je een geweldige, heldere huid hebben zoals Kylie Jenner? Bekijk dan haar stap-voor-stap gezichtsverzorgingsroutine in deze video. Van reinigingsschuim tot vitamine C serum, het is er allemaal.

 • Reinigend schuim
 • Walnoot Gezicht Scrub
 • Vanille Gezichtstoner
 • Vitamine C serum
 • Vochtinbrengende crème

Huidverzorgingstips: Gezicht scheren, gezichtsmaskers in 5 minuten & meer

U weet nu hoe een ideale gezichtsverzorgingsroutine eruit moet zien en u wilt weten wat u nog meer kunt doen om uw gezicht optimaal te verzorgen? Bekijk dan onze tips over het scheren van je gezicht en gezichtsmaskers in 5 minuten. U vindt hier ook meer tips over gezichtsmaskers en handverzorging.

Gezicht scheren: routine, voorbereiding & tips

Bij het scheren van uw gezicht is bijzondere voorzichtigheid geboden, omdat de tere huid van uw gezicht zeer gevoelig is. Om ervoor te zorgen dat je alles goed doet bij het scheren van je gezicht, hebben we de beste tips voor je op een rijtje gezet.

Gezichtsmaskers in 5 min: DIYs, tips & helende klei

Je hebt niet veel tijd maar je wilt toch je gezicht verwennen met een rijk masker? We hebben een paar snelle maskers voor je samengesteld.

Handverzorging: huismiddeltjes, producten en meer

Uw gezicht is met de juiste verzorging behandeld en nu wilt u uw ruwe handen verzorgen? Dan vind je hier de juiste handverzorging.

Gezichtsverzorging: routine, scheren van het gezicht en meer

Klik hier om terug te keren naar het gezichtsverzorgingsoverzicht.