Foreo Luna: reinigingsborstel, frisse teint & massage

Foreo Luna – Gezichtsreiniging is essentieel voor een gezonde en stralende huid. Om puistjes op afstand te houden, moet je je voorzien van door dermatologen goedgekeurde hulpmiddelen. Het is een geweldige manier om je gezichtsreiniging naar een heel nieuw niveau te tillen. Ooit gehoord van Foreo Luna? Zo niet, dan is nu het moment om het te leren kennen. Het apparaat bestaat uit een pulserende schijf met bacterie-afstotende siliconen nopjes die onzuiverheden uit de poriën verwijdert zonder agressief te scrubben. In dit artikel kom je alles te weten over Foreo, de reinigingsborstel. Lees hier meer over gezichtsverzorging en huidverzorging. Terug naar Beauty Tools en terug naar de Beauty Gids.

Een jeugdige huid in een oogwenk

Luna garandeert een zachte maar efficiënte dieptereiniging en zorgt voor een onmiddellijke jeugdige uitstraling. Zodra de huid fris en gereinigd is, kunt u gemakkelijk het massageniveau activeren om uw huid verder te verstevigen. Overtuig uzelf van het unieke reinigingsmiddel voor een jonge, stralende huid.

  1. Stap: Registreer uw apparaat via uw mobiele telefoon
  2. Stap: Hydrateer je gezicht en breng een cleanser aan
  3. Stap: Reiniging – omcirkel uw gezicht met het apparaat gedurende 1 minuut.
  4. Stap: gezicht afspoelen en droogdeppen
  5. Stap: serum aanbrengen en massagefase activeren

De unieke reinigingsborstel

Het is tijd om kennis te maken met de toekomst van de schoonheidstechnologie – de Luna gezichtsborstel. Het apparaat verwijdert 99,5% van de make-upresten, vuil en olie binnen 60 seconden. Bovendien exfolieert dit apparaat uw gezicht, waardoor het zacht en glad wordt. Door de vier geprogrammeerde massageroutines wordt de huid gelift, strakker getrokken en worden verzorgingsproducten intensiever door de huid opgenomen. Spierspanning? Deze worden ook losgemaakt door het apparaat. Het zorgt bovendien voor een gladdere huid.

Aanbeveling Foreo – Expert

Esthetica-expert Lizette Ludwig legt het belang van collageen in je lichaam uit en geeft je tips en trucs over hoe je collageen kunt simuleren met het unieke Foreo-apparaat. Geef je gezicht meer glans.

Schoonheidstips: Denman Borstel en meer

Of het nu gaat om producten voor prachtige kapsels, een stralende huid of het perfect gedefinieerde gezicht: wij hebben de beste must-have producten voor u uitgezocht. Laat ons u inspireren!

Dyson Airwrap: Föhnen & Dupe

De Dyson Airwrap wordt beschouwd als een must-have product onder de stylingapparaten. Of het nu op TV is of in sociale netwerken – het styling apparaat is overal bekend. Het is duidelijk dat de Airwrap geen gewone haarstyler is. Het beste aan het stylingapparaat: naast perfecte kapsels die een lange hold beloven, zou de Airwrap ook zacht zijn en glanzend haar tevoorschijn toveren.

Denman Borstel: Krullenpracht & tips

Is er een wonderborstel voor krullend haar? Het antwoord is ja! De Denman borstel is het must-have product voor je krullend haar. Krullend haar vergt veel aandacht en verzorging, dus de manier waarop je je haar kamt en ontklit is van groot belang. Vooral de keuze van de juiste borstel is essentieel om je krullen te laten glanzen. Alle tips en trucs voor de Denman Borstel:

Haarverzorging: Kapsels & gespleten punten

Haarverzorging aangepast aan uw haarstructuur bepaalt uiteindelijk hoe vol, glanzend en gezond uw haar zal zijn. De volgende tips voor haarverzorging en -styling zijn niet te missen.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha en meer

Hier komt u terug bij het Beauty Tools overzicht.