Gezichtsreiniger: Gezichtsreiniger, verzorging & huidtypes

Gezichtsreiniger – De weg naar een heldere en stralende huid is de juiste huidverzorging. De basis voor een goede gezichtsverzorgingsroutine is een geschikte gezichtsreiniger, want dat is de eerste en belangrijkste stap voor een heldere huid. Voordat u uw gezicht verwent met rijke crèmes en maskers, moet u eerst uw make-up producten en onzuiverheden verwijderen die zich in de loop van de dag hebben opgehoopt. Foreo Luna, een reiniger die 99,5% van je make-up verwijdert, is hier geweldig voor. Lees hier meer over huidverzorging. Terug naar Gezichtsverzorgingen terug naar de Schoonheidsgids.

Overzicht van de beste gezichtsreinigers

In deze video krijg je een kleine inkijk in de wereld van de gezichtsreinigers en leer je waar je op moet letten om de juiste cleanser te kiezen voor jouw persoonlijke huidtype en behoeften. De juiste producten worden direct aan u aanbevolen, zodat u in deze video uw nieuwe favoriete gezichtsreiniger vindt, ongeacht of u een droge, gevoelige, normale, vette of gecombineerde huid hebt.

  • Zoek een product dat bij uw huidtype past
  • Let op de ingrediënten (parfum kan irritatie veroorzaken).
  • Laat de gezichtsreiniger in uw handen schuimen en laat het product een korte tijd inwerken.
  • Was uw gezicht daarna met koud water en breng andere verzorgingsproducten aan.

De beste goedkope alternatieven

Ben je nog jong, student of begin je net als model en heb je geen geld om aan dure huidverzorging te besteden? Hier zijn de beste producten die je goedkoop in de drogist kunt vinden en die toch superzacht voor je huid zijn en tot diep in de poriën reinigen.

Hier is een korte gids om u te helpen de juiste gezichtsreiniger voor uw huidtype te vinden:

  • Droge huid: 2:55
  • Extreem droge huid: 5:45
  • Gecombineerde huid: 7:00
  • Vette huid: 9:22

Gezichtsreiniger voor uw behoeften

We duiken in de belangrijkste stap van onze gezichtsverzorgingsroutine: reinigen! Meer specifiek, zachte gezichtsreinigers. In deze video leer je de basisprincipes van huidverzorging, wat zachte reinigers zijn en op welke ingrediënten je moet letten voor jouw huidtype.

Verzorgingstips: Eenvoudige kapsels, scheertips voor het gezicht & meer

Hebben de tips over gezichtsreiniging je geholpen? Er is nog zoveel meer voor een goede gezichtsverzorging. Bekijk onze tips voor het scheren van uw gezicht, want uw gezicht moet gladgeschoren zijn, zodat uw huid de verzorgingsproducten beter kan opnemen. U vindt hier ook meer verzorgingstips over kapsels en handverzorging.

Trendkapsels: Hailey Bieber, Kapsels & Trends

Ben je ’s ochtends gestrest en weet je niet wat je met je haar moet doen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: snelle, eenvoudige kapsels die altijd werken.

Gezicht scheren: routine, voorbereiding & tips

Bij het scheren van uw gezicht is bijzondere voorzichtigheid geboden, omdat de tere huid van uw gezicht zeer gevoelig is. Om ervoor te zorgen dat je alles goed doet bij het scheren van je gezicht, hebben we de beste tips voor je op een rijtje gezet.

Handverzorging: huismiddeltjes, producten en meer

Uw gezicht is met de juiste verzorging behandeld en nu wilt u uw ruwe handen verzorgen? Dan vind je hier de juiste handverzorging.

Gezichtsverzorging: routine, scheren van het gezicht en meer

Klik hier om terug te keren naar het gezichtsverzorgingsoverzicht.