Dyson Airwrap: krullen, droog haar föhnen, 7 tips & dupe

Dyson Airwap – De Dyson Airwrap wordt beschouwd als een must-have product onder de stylingapparaten. Of het nu op TV is of in sociale netwerken – het styling apparaat is overal bekend. Wat duidelijk is, is dat de Airwrap geen gewone haarstyler is. Naast de staaf is er een grote keuze aan verschillende opzetstukken die de meest uiteenlopende kapsels tevoorschijn kunnen toveren. Strandgolven, volumineuze krullen, steil haar of als u gewoon uw haar wilt föhnen, met de Dyson Airwrap tovert u in een handomdraai een geweldig kapsel tevoorschijn. Het beste aan het stylingapparaat: naast de perfecte kapsels die een lange hold beloven, zou de Airwrap ook zacht zijn voor je haar en het een natuurlijke glans geven. Lees hier meer over haarverzorging. Terug naar Beauty Tools en terug naar de Beauty Gids.

Hype rond de Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap is niet voor niets een vaste schoonheidstool! Het is een echt all-rounder haarproduct waarmee je vele looks kunt creëren. Of je nu kort, halflang of lang haar hebt, we laten je zien hoe je gemakkelijk spectaculaire kapsels kunt creëren met de Dyson Airwrap. Hier zijn onze top 3 haar routines met de Airwrap:

  • Volumineuze krullen
  • Gladde Blowout
  • Strandgolven

Dyson Airwrap uitpakken

Vraagt u zich af wat er precies in de Dyson Airwrap verpakking zit? En welke delen worden gebruikt voor welk kapsel? Pak de veelgevraagde Dyson Airwrap met ons uit en creëer verbluffende looks!

  • 1:47 – Uitpakken van de Airwrap
  • 4:45 – Curls laten duren
  • 5:34 – Pre-styling/voorbereiding
  • 6:54 – Instructies in detail

7 tips voor optimale resultaten

U hebt de Dyson Airwrap gekocht en u bent gefrustreerd omdat hij niet echt werkt voor u? In de video laten we u zien hoe u het product correct gebruikt, zodat u een trendy blowout kapsel, volumineuze krullen of klassiek steil haar kunt bereiken. Hier zijn zeven tips om de beste resultaten te krijgen. Creëer het kapsel van je dromen!

Schoonheidstips: Foreo Luna en meer

Of het nu gaat om producten voor prachtige kapsels, een stralende huid of het perfect gedefinieerde gezicht: wij hebben de beste must-have producten voor u uitgezocht. Laat ons u inspireren!

Oogkringen: Masker & Crème

Te weinig slaap? Te veel werk? Of ben je niet genoeg in de frisse lucht geweest? Eén ding is duidelijk: donkere schaduwen onder de ogen maken dat we er allemaal moe en ziekelijk uitzien. Wij hebben de beste tips en producten tegen donkere kringen op een rijtje gezet!

Foreo Luna: frisse teint & massage

Gezichtsreiniging is essentieel voor een gezonde en stralende huid. Om puistjes op afstand te houden, moet je je voorzien van door dermatologen goedgekeurde hulpmiddelen. Breng je gezichtsreiniging naar een heel nieuw niveau. Probeer de Foreo Luna cleanser!

Haarverzorging: gespleten haarpunten & maskers

Haarverzorging aangepast aan uw haarstructuur bepaalt uiteindelijk hoe vol, glanzend en gezond uw haar zal zijn. De volgende tips voor haarverzorging en -styling zijn niet te missen.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha en meer

Hier komt u terug bij het Beauty Tools overzicht.