Ice Globes: gezichtsmassage, poriënvermindering & glans

We kennen allemaal het gevoel van een frisse en stralende huid die ons onoverwinnelijk maakt. Hoewel echte schoonheid van binnenuit komt, kan onze teint in het dagelijks leven wel een oppepper gebruiken. Met Facial Ice Globes, kunt u uw gezicht een stralende gloed geven. Dat is maar één reden waarom Ice Globes een must-have product zijn in je gezichtsroutine. Vanaf nu kunt u het koelen met lepels en ijsblokjes wel vergeten! Wij vertellen u alles wat u moet weten over Ice Globes en waarom u ze beslist moet gebruiken! Lees hier meer over gezichtsverzorging en huidverzorging. Terug naar Beauty Tools en terug naar de Beauty Gids.

Wat is Skin Icing?

Een ijskoud gevoel op de huid maakt je niet alleen wakker, maar geeft je ook een stralende teint die je een heel nieuwe levenshouding geeft. “Het ijseren van de huid met ijsbolletjes helpt u om een stevige en gladde huid te krijgen en werkt ook als een lymfatische massage. Hier vindt u alles wat u moet weten over skin icing, hoe u het moet gebruiken en wat de voordelen van dit schoonheidsmiddel zijn.

Yoga voor het gezicht

Een gezichtsmassage met de ijsballen zorgt voor een ontspannende en verkoelende ervaring. De ijsbolletjes stimuleren de bloedsomloop en zuurstoftoevoer, wat leidt tot een verkleining van de poriegrootte. Voordelen van het schoonheidsmiddel:

  1. Vermindering van donkere kringen
  2. Vermindering van roodheid en pigmentatie
  3. Vermindering van poriën
  4. Verlichting van hoofdpijn en spierspanning
  5. Een heel nieuw gevoel voor een spa-ervaring
  6. Snellere absorptie van het product

Cursus gezichtsmassage

U hebt net gehoord over het nieuwe schoonheidshulpmiddel en u wilt uw huid strakker maken en ontgiften? De handleiding, speciaal voor beginners, toont u de juiste methode voor een lymfatische gezichtsmassage. Laten we gaan!

Schoonheidstips: Gua Sha en meer

Of het nu gaat om producten voor prachtige kapsels, een stralende huid of het perfect gedefinieerde gezicht: wij hebben de beste must-have producten voor u uitgezocht. Laat ons u inspireren!

Denman Borstel: Krullenpracht & tips

Is er een wonderborstel voor krullend haar? Het antwoord is ja! De Denman borstel is het must-have product voor je krullend haar. Krullend haar vergt veel aandacht en verzorging, dus de manier waarop je je haar kamt en ontklit is van groot belang. Vooral de keuze van de juiste borstel is essentieel om je krullen te laten glanzen. Alle tips en trucs voor de Denman Borstel.

Gua Sha: Jawline & Romee Strijd

Heb je gezwollen ogen? Of wil je een gedefinieerde kaaklijn? Dan is dit precies een zaak voor Gua Sha hulpmiddelen. Dit Chinese schoonheidsmiddel, dat zich laat vertalen als “schrapen”, verhoogt de bloedsomloop, maakt de huid strakker en draineert het lymfestelsel.

Haarverzorging: tips, kapsels, gespleten haarpunten, huismiddeltjes, routines & maskers

Haarverzorging aangepast aan uw haarstructuur bepaalt uiteindelijk hoe vol, glanzend en gezond uw haar zal zijn. De volgende tips voor haarverzorging en -styling zijn niet te missen.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha en meer

Hier komt u terug bij het Beauty Tools overzicht.