Dior Beauty: Backstage Foundation, Cult Lipstick & Miss Dior

Dior Beauty – Soms gesofisticeerd, soms natuurlijk. Christian Dior was altijd op zoek naar “kleuren die morgen de straten zouden verlevendigen” in zijn omgeving. Het begon allemaal in 1954 met een tijdloze lippenstift die vandaag de dag nog steeds verfijnde elegantie belichaamt. Intussen is er een complete make-up serie van Dior. Hier vindt u video’s van Dior over het populaire Miss Dior parfum, de rode cult lippenstift en de Dior Backstage Foundation. Terug naar alle huidverzorgingsproducten en terug naar de beauty gids.

Dior Backstage Foundation

Model Bella Hadid draagt de Dior Backstage Face & Body Foundation in de tint 2N, die werd gefixeerd met de Powder No Powder. Als je ook de coole look van Bella Hadid wilt, maak dan gewoon de hele look na.

Cult lippenstift: Rouge Dior

De sterk gepigmenteerde lippenstift zag het daglicht voor het eerst in 1947. Het krachtige rood is nooit veranderd, alleen de textuur. Bij elke verdere ontwikkeling werd een extra 9 toegevoegd aan de naam van de rode tint en zo draagt de 70 jaar oude lippenstift nu het nummer Dior 999. Leer meer over de geschiedenis van Rouge Dior in deze video.

Miss Dior parfum

Bloemen, bloemen! En nog meer bloemen – duizenden. Miss Dior was altijd al een belofte van geluk en een olfactorisch meesterwerk, nu spectaculair heruitgevonden in een zee van kleurrijke bloemblaadjes.

Schoonheidstips: Armani en meer

Lees hier meer over schoonheidsproducten van bekende luxemerken. Op zoek naar de perfecte geur om uw natuurlijke Dior make-up aan te vullen? Kijk eens naar Armani. Speciale tip: Home Training Workouts voor bij u thuis! Hou je lichaam fit zonder uitrusting.

Hermès schoonheid: lippenstift & Kelly tas

De beautylijn is onderweg net zo succesvol als het must-have designerstuk: de Kelly Bag. Een lipsticklijn met 24 verschillende tinten. De lipsticks variëren van intense tot opvallende kleuren zoals oranje en donkerrood, maar natuurlijk vindt u ook klassieke tinten zoals roze of beige. U kunt ook genieten van een breed scala van verschillende blush tinten. Op zoek naar unieke geuren? We hebben de 5 beste geuren van Hermes uitgezocht. Het is een beautylijn die u niet mag missen en die u zeker moet uitproberen.

Armani Beauty: Barbara Palvin & Parfum

Armani Beauty staat voor hoogwaardige cosmetica en huidverzorging. Het merk heeft voor elke beautyliefhebber wat wils, met producten variërend van parfum en huidverzorging tot make-up. In dit artikel laten wij u kennismaken met Armani Beauty als merk en haar populairste producten. Vooral de extreem dekkende “Glow luminous silk foundation” en de supergepigmenteerde vloeibare lipsticks van het merk zijn populair.

Home Training: Pamela Reif, Zumba en meer

Als u uw lichaam fit wilt houden en een gezond uithoudingsvermogen wilt hebben, dan bent u hier aan het juiste adres! We laten je zien hoe je je lichaam thuis fit kunt houden met verschillende workouts van Pamela Reif, maar ook coole dance workouts en Zumba. Tot slot is stretchen iets wat je niet mag vergeten.

Verzorgingsproducten: Chanel, Dior, Tom Ford en meer

Hier komt u terug bij het verzorgingsproducten overzicht.