Bronzer: Natuurlijke Cosmetica, DIY & Bronzer Stick

Bronzer – Koop nooit een bronzer die slecht is voor je gezicht en niet bij je huidskleur past. We stellen je voor aan coole beauty merken die natuurlijke bronzers maken. Je leert ook hoe je je eigen bronzer kunt maken van super weinig natuurlijke ingrediënten die je waarschijnlijk in huis hebt. Plus, de Bronzer Stick! Wel eens van gehoord? Handig voor in je handtas om je make-up onderweg op te frissen. We zullen je laten zien hoe je er ook een kunt maken. Meer biologische make-up producten zoals concealer, foundation, blush, vindt u hier. Terug naar Natuurlijke Cosmetica en terug naar de Schoonheidsgids.

De beste natuurlijke cosmetische bronzers

In tegenstelling tot de gebruikelijke drogisterijcosmetica, produceren enkele schoonheidsmerken ook bronzers die niet schadelijk zijn voor de huid, omdat ze uitsluitend van organische stoffen zijn gemaakt. Veel beter voor je huid en make-up!

 • Fitglow schoonheid
 • Damp Biologische Schoonheid
 • Nu Evolutie

Maak je eigen bronzer!

Bepaal zelf de kleur en de ingrediënten van je bronzer. Met deze tips en het recept, kunt u het doen:

 • Ijzeroxiden
 • Cacaopoeder

Hoe maak je een bronzer stick

De Bronzer Stick is super praktisch in gebruik en perfect om mee te nemen in je handtas. Wat je nodig hebt om ook een organische bronzer stick te maken:

 • Zonnebloemolie
 • Franse gele klei
 • Franse roze klei
 • Bronzen mica
 • Zinkoxidepoeder
 • Bijenwas

Verzorgingstips: Stichting en meer

Meer natuurlijke cosmetica! Hier vindt u meer informatie over biologische make-up. Producten, recepten en DIY’s over hoe je je eigen blush maakt, bijvoorbeeld, hier. Ook: De verzorgingsgids voor mannen.

Stichting: Natuurlijke Cosmetica & DIY

Zeg nee tegen conventionele cosmetica! Er bestaat reeds een brede markt van natuurlijke cosmetica. Waarom? In tegenstelling tot de gebruikelijke drogisterijproducten, vermijden veel nieuwe merken schadelijke ingrediënten voor uw huid. Ontdek hier welke natuurlijke cosmetische foundations het populairst zijn. We laten je ook zien hoe je foundation, bronzer en blush kunt maken die vriendelijker zijn voor mens en milieu, door meer “natuurlijke” grondstoffen te gebruiken.

Blush: Natuurlijke cosmetica & recepten

Bespaar geld, kies uw kleur, bescherm uw huid en doe iets goeds voor het milieu. Hoe? Gebruik natuurlijke cosmetica! Hier laten we beauty merken zien die biologische blushes maken en recepten en DIY’s over hoe je je eigen crème blush kunt maken met slechts 3 ingrediënten. Ook speciale tips: Biologische reinigende balsem merken en lip tint recepten.

Mannenverzorging: gezichtsverzorging, baardverzorging en meer

Mannen moeten ook regelmatig voor zichzelf zorgen en iets goeds doen voor hun eigen lichaam. Van gezichtsverzorging, hoe u uw gezicht goed moet verzorgen, tot de perfecte baardverzorging, haar- en lichaamsverzorging, u vindt alles wat een man nodig heeft in de Men’s Care Guide. Het juiste parfum voor mannen is ook een belangrijk aspect van het uiterlijk. We geven je alleen verzorgingstips die je echt nodig hebt, zonder dat het te veel tijd in beslag neemt. Hier zijn de belangrijkste verzorgingstips in een notendop voor u!

Natuurlijke cosmetica: Foundation en meer

Hier kom je terug bij het natuurlijke cosmetica overzicht.