4 dierproefvrije beautylabels: Drunk Elephant, Ilia & IGK Hair

Dierproefvrije Beauty Etiketten – Het vinden van betrouwbare merken als het gaat om dierproefvrije en milieuvriendelijke merken is niet gemakkelijk en vaak frustrerend en tijdrovend. Wij maken het je gemakkelijk door je kennis te laten maken met beautylabels die niet op dieren testen en alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken die goed zijn voor je gevoelige huid, gezicht en haar. Je kunt het allemaal hebben en meer! Hoogwaardige make-up, haarproducten die je haar op natuurlijke wijze weer doen glanzen en zelfs nagellak zonder giftige ingrediënten. Terug naar Natuurlijke Cosmetica en terug naar de Schoonheidsgids.

Drunk Elephant: alleen het beste voor uw huid

Het motto van het cultmerk voor dierproefvrije cosmetica, Drunk Elephant, is eenvoudig: huidverzorgingsproducten met een no-nonsense aanpak die zich richten op effectieve, klinisch verantwoorde en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Drunk Elephant’s bestseller is de A-Passioni Retinol Cream. Kijk zelf maar eens naar de producten!

  • Geen essentiële oliën
  • Geen droge alcoholen,
  • Geen siliconen
  • Geen chemische zonnefilters
  • Geen geurstoffen/kleurstoffen en SLS oppervlakteactieve stoffen

Iedereen houdt van Ilia: Waarom de hype?

Ilia’s doel: duurzaamheid en functionaliteit combineren in haar producten. Vooral klanten met een gevoelige huid zweren bij de producten van Ilia. De Limitless Lash Mascara van het merk is ook erg populair.

  • Groene ingrediënten
  • Tinten met lange levensduur
  • Verantwoorde productie

IGK Haar: red uw haar

Salon-achtige resultaten, en dat met dierproefvrije en sulfaatvrije haarmaskers, droogshampoos, haarsprays en meer haarproducten. Tenslotte, zoek natuurlijke haarstyling producten van een betrouwbaar beauty label. In de video: Hoe je haar op natuurlijke wijze te herstellen!

Boter Londen: Klassiek Rood

U kunt met uw nagelverzorging ook iets goeds doen voor het milieu. De “Smashing! Patent Shine 10X Nail Lacquer” in een klassiek, krachtig rood is de favoriet in de categorie nagellak: goede kwaliteit, natuurlijk en dierproefvrij merk. Nagelverzorging zonder giftige ingrediënten. Dat is Butter London!

Verzorgingstips: Mascara en meer

Meer natuurlijke cosmetica! Hier vindt u meer informatie over biologische make-up. Producten, recepten en speciale tips zoals volumiserende mascara’s, hier. Ook: De verzorgingsgids voor mannen, bijvoorbeeld gezichtsverzorging.

Mascara: Natuurlijke cosmetica & DIY

Voordat je mascara opdeed, waren je wimpers toen langer? Dat komt omdat traditionele mascara’s chemische bestanddelen bevatten die ervoor zorgen dat je wimpers snel afbreken en uitvallen. We laten je een beter, gezonder en ook goedkoper alternatief voor natuurlijke cosmetica zien – biologische mascara die uitsluitend van natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Product aanbevelingen, mascara’s in live tests en DIY’s om zelf te doen, hier.

Gezichtsverzorging: Dagelijkse verzorging & tips

Mannen hebben ook een dagelijkse schoonheidsroutine nodig! Een snelle plens water op het gezicht en dat is het? Geen denken aan! Als je er toch moeite voor doet, kun je het beste een gezichtsreinigingsproduct gebruiken dat ook je poriën grondig reinigt. Je kunt ook niet zomaar een reiniger voor je gezicht gebruiken, want je huid is gevoelig. Als een schone huid belangrijk voor u is, zorg er dan voor dat het water niet te heet is – dat droogt de huid uit. Vochtinbrengende crème, aftershavelotion of scrub: hier vindt u enkele nuttige video’s voor mannen om hun huid te verzorgen en te beschermen naargelang hun individuele behoeften.

Mannenverzorging: gezichtsverzorging, baardverzorging en meer

Mannen moeten ook regelmatig voor zichzelf zorgen en iets goeds doen voor hun eigen lichaam. Van gezichtsverzorging, hoe u uw gezicht goed moet verzorgen, tot de perfecte baardverzorging, haar- en lichaamsverzorging, u vindt alles wat een man nodig heeft in de Men’s Care Guide. Het juiste parfum voor mannen is ook een belangrijk aspect van het uiterlijk. We geven je alleen verzorgingstips die je echt nodig hebt, zonder dat het te veel tijd in beslag neemt. Hier zijn de belangrijkste verzorgingstips in een notendop voor u!

Natuurlijke cosmetica: foundation, bronzer en meer

Hier kom je terug bij het natuurlijke cosmetica overzicht.