Givenchy Beauty: parfum, blush & make-up aangepast aan u

Givenchy Beauty – Het beroemde schoonheidsmerk biedt alles wat een vrouw of man zich kan wensen op het gebied van huidverzorgingsproducten en meer. Of het nu gaat om gezichtsverzorgingsproducten, parfum of make-up, Givenchy heeft alles wat uw schoonheidshart begeert. De populairste en meest verkochte producten zijn de parfums van Givenchy. Maar Givenchy verkoopt niet alleen klassiekers. Het luxemerk produceert ook revolutionaire nieuwigheden zoals de Loose Powder Blush. Welke Givenchy producten passen het best bij uw huidtype? Zoek het nu uit. Terug naar huidverzorgingsproducten en terug naar de schoonheidsgids.

Best verkochte parfum: L’interdit

Givenchy’s parfum “L’inderdit” voor vrouwen is vrouwelijk en sexy. Perfect voor een opwindende avond met een look van volle elegantie. Daarom is de best verkopende vrouwengeur zo populair bij mannen. Krijg een gevoel voor de geur in de promotionele video. Wie kan de geuren van Givenchy beter dragen dan een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil?

Givenchy’s parfum voor mannen: Gentleman

Maar Givenchy produceert ook parfums voor mannen. Nog een bestseller van het beroemde merk: Gentleman. Populair bij mannen en geliefd bij vrouwen. Welke vrouw kan een goed ruikende heer weerstaan, precies niemand. Overtuig uzelf dus van de klassieker of schenk uw geliefde een tijdloze merkgeur.

Givenchy’s vrouwelijke en delicate blush

Blush geeft echt kleur aan het gezicht en zorgt voor een visuele oppepper. “Prisme Libre” is Givenchy’s eerste losse poederblush. Het combineert vier kleuren op de wangen voor een natuurlijke en delicate look.

 

Make-up die bij uw huidtype past

Altijd al willen weten welke make-up echt bij u en uw huidtype past? Verander uw make-up look en breng het beste in uw gezicht naar boven. Met Givenchy’s handleiding, vindt u eindelijk de juiste items voor uw huidtype. Givenchy producten zijn ook van zeer hoge kwaliteit. Zeg ja tegen de “geen make-up, make-up look” die je natuurlijke gezicht mooier maakt.

Meer schoonheid: Chanel en meer

Meer schoonheidsproducten van bekende luxemerken vindt u hier. Bijvoorbeeld, Lancôme Beauty of Chanel. U wilt niet alleen een natuurlijke Givenchy make-up look, maar ook een gezonde levensstijl in het algemeen? We zullen je laten zien hoe.

Lancôme Beauty: La vie est belle & Zendaya

Lancôme biedt meer dan verzorging, parfum en cosmetica – het Franse schoonheidsmerk staat voor schoonheid met een Frans tintje. Lancôme is al meer dan 80 jaar ’s werelds meest vooraanstaande luxe cosmeticamerk, het toonbeeld van schoonheid en glamour Lancôme’s missie: iedereen niet alleen mooier, maar ook gelukkiger maken en helpen bij het ontwikkelen van zijn persoonlijkheid en uniciteit. De producten van Lancôme Beauty passen zich aan elke behoefte van uw huid aan.

Marc Jacobs Beauty: Bronzer & Mascara

De schoonheidsproducten van de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs zijn bij iedereen geliefd. Of het nu gaat om de gemiddelde consument, influencers of beroemdheden. Vooral de parfums en de gezichtsmake-up producten, zoals bronzer, blush, primer en foundation zijn geliefd en worden gewaardeerd door de fans. Oogmake-up artikelen zijn ook erg gewild, waaronder: Mascara, kajal, eyeliner en oogschaduw. Veel vrouwen en mannen zijn gek op Marc Jacobs Beauty. Meer Marc Jacobs video’s vindt u hier.

Home Training: Pamela Reif, Zumba en meer

Als u uw lichaam fit wilt houden en een gezond uithoudingsvermogen wilt hebben, dan bent u hier aan het juiste adres! We laten je zien hoe je je lichaam thuis fit kunt houden met verschillende workouts van Pamela Reif, maar ook coole dance workouts en Zumba. Tot slot is stretchen iets wat je niet mag vergeten.

Verzorgingsproducten: Chanel, Dior en meer

Hier komt u terug bij het verzorgingsproducten overzicht.