Zara video’s: Juwelen, Accessoires & Mode

Zara – is een van de grootste modebedrijven ter wereld. Een Spaans modebedrijf opgericht door Amancio Ortega. Zara is internationaal succesvol en heeft een plaats verworven onder de superrijken in de wereld. Met mode voor jonge, stijlvolle vrouwen zet Zara regelmatig trends en is zeer populair bij zowel gewone klanten als beroemdheden. Het richt zich niet alleen op mode, maar verkoopt ook accessoires, schoenen en sieraden. Hier lees je over de unieke collecties, spectaculaire commercials en nog veel meer over Zara.

Zomer- en wintercollecties

Mode voor jonge, stijlvolle vrouwen! Van mode, accessoires, schoenen tot juwelen. In de volgende video’s worden de nieuwe lente/zomer- en herfst/wintercollecties gepresenteerd.

Winter/herfst: Mysterieus en toch elegant

Zara Herfst/Winter Collectie – “High Tension”. Een serie zwart-wit beelden- De eerste looks voor de komende herfst. De mode omvat limited edition ontwerpen versierd met kettingsieraden en netkousen. Mysterieus en toch elegant, de Zara-vrouw is goed gekleed voor elke gelegenheid dit najaar.

Lente/Zomer: Stijlvolle look op warme dagen

Zara lente/zomer collectie – “Into the Light” Op het strand, op het platteland of in de stad. Heldere kleuren zoals zonnegeel, vuurrood of een sterk oranje en zijdeachtige, lichte en luchtige materialen zorgen voor stijlvolle looks op warme dagen.

VIP’s: “The wake up call”

“The Wake up call” Zara- model Mica Arganaraz wordt midden in de woestijn wakker op de achterbank van een auto als ze wordt gewekt door het verre gerinkel van een telefoon.

Korte film: “Achter je klik

“Achter je klik” Zara – vestigt de aandacht op het feit dat een hele wereld zich achter één klik beweegt! Van een klik, via fabricage en productie, tot levering.

Reclame: “New Romantic

“New Romatic” Zara – toont de voorjaarscollectie in een commercial. Voor de lente biedt Zara jurken met ruches, vintage bloemenprints en geplooide blazers.

Zara: Alles over het merk

Het Spaanse modebedrijf is internationaal succesvol en heeft zijn oprichter een plaats onder de superrijken in de wereld bezorgd. Zara is het bekendste modemerk van het Inditex-concern, waartoe ook Pull&Bear en Bershka behoren. Met mode voor jonge, stijlvolle vrouwen zet Zara regelmatig trends en is zeer populair bij zowel gewone klanten als beroemdheden. De nadruk ligt niet alleen op mode, maar ook op accessoires, schoenen en sieraden. Zara reageert snel op modetrends en actuele catwalkcollecties tijdens de Fashion Week, waarop de eigen collecties worden geïnspireerd.