Home workout: Pamela Reif, buikspieren-benen-po, Zumba en meer

Thuis-training – U hoeft niet naar de sportschool te gaan of dure apparatuur aan te schaffen om een gespierd en fit figuur te krijgen of te behouden. Je hebt geen eigen fitnessruimte nodig vol met allerlei apparatuur van het internet. Als u een doeltreffende thuisworkout kent en die correct uitvoert, dan is een beetje ruimte en minder dan 30 minuten per dag alles wat u nodig hebt voor een succesvol figuur. Als u uw lichaam fit wilt houden en een gezond uithoudingsvermogen wilt hebben, dan bent u hier aan het juiste adres! We laten je zien hoe je je lichaam thuis fit kunt houden met verschillende workouts van Pamela Reif, maar ook coole dance workouts en Zumba. Tot slot is stretchen iets wat je niet mag vergeten.

Pamela Reif: Cardio, buik en volledig lichaam

Een van de meest bekende fitness influencers en Youtuber. Als het op fitness aankomt, is Pamela de beste. Train je uithoudingsvermogen en blijf fit met Pamela Reif Workouts. Vooral als model is het belangrijk om je lichaam fit te houden, maar een gezonde voeding maakt ook deel uit van een evenwichtige workout. Het maakt niet uit of je een beginner of een pro bent, iedereen zal zweten met Pamela Reif’s workouts. In dit artikel hebben we 3 video’s voor u, eerst een cardio workout, die goed is om op te warmen, dan een workout voor de buik en tenslotte een workout voor het hele lichaam. Of je nu een beginner bent of een pro, de workouts van Pamela Reif zullen je doen zweten – het is tijd voor een workout!

 

Buik-benen-billen: workouts zonder toestellen voor thuis

Wilt u uw benen strakker maken en uw buik platter maken, maar is de sportschool geen optie omdat die te ver weg is of omdat de openingstijden onhandig zijn? Dan moet je gewoon de oefeningen mee naar huis nemen! Of het nu gaat om je buik, je benen, je billen of al het bovenstaande – er zijn goede oefeningen die je thuis kunt doen om je lichaam in topvorm te krijgen! In dit artikel laten we je de beste buik-, been- en kontoefeningen zien die je thuis kunt doen.

Dance Workout: Good Mood, Party & R&B Workouts

Maximale fitness met maximaal plezier. Het is veel makkelijker om te trainen met muziek. Dus waarom niet de hele workout al dansend afwerken? Met verschillende nummers en een pittige dansworkout heb je je cardio workout zo onder de knie. Het mooie van de workouts is dat je geen andere uitrusting nodig hebt dan je gymkleren. Plus, de hele sessie duurt maar 10 of 15 minuten. Het is dus perfect voor een snelle dans tussendoor en om je in een goed humeur te brengen. Dans jezelf fit!

Zumba: Workouts, Zumba-les & Dansen

Zumba dansen en Zumba als workout zijn erg trendy. Zumba is een enigszins andere workout omdat het dans en training combineert in een sportieve rush van joie de vivre. De training is ontwikkeld door de Colombiaanse fitness trainer Alberto Perez in de jaren 90. De mix van ritmische dans en zweterige intervaltraining is niet alleen erg leuk, maar ook een echte calorieënkiller. Bovendien traint de dansworkout met elementen uit de salsa, samba en reggaeton ook het uithoudingsvermogen, de coördinatie en veel verschillende spieren – perfect voor iedereen die ook al dansend zijn conditie wil verbeteren. In deze post vind je drie coole video’s voor een Zumba workout. – Het is tijd om te dansen!

Rekken: Stretching routine, dagelijkse stretching & yoga

Stretching is bedoeld om spieren, pezen en ligamenten te rekken, ze soepeler en dus efficiënter te maken. Met andere woorden: rek- en strekoefeningen moeten het lichaam de soepelheid geven die nodig is voor een goede coördinatie en plezier bij het sporten. In dit artikel vind je 3 video’s over stretchen. Eerst een video van 5 minuten met een rekoefening die je in je dagelijkse leven kunt integreren. Vervolgens rek- en strekoefeningen geïnspireerd door yoga en tot slot een paar oefeningen voor een betere houding in het dagelijks leven, want als je rechtop staat, zie je er langer, fitter en zelfverzekerder uit.

Meer schoonheidstips! CM Schoonheidsgids

Net als bij sport moet u ook bij de verzorging van uzelf aandacht besteden aan alle delen van uw lichaam. Zoals huidverzorging, gezichtsverzorging, nagelverzorging, handverzorging, voetverzorging, maagverzorging en beenverzorging. Het complete schoonheidspakket vergt veel zorg. Wij maken het u gemakkelijk met onze verzorgingsgids en vatten alle belangrijke informatie over schoonheid in een notendop samen.

Voeding: mooie huid, dieet, appelciderazijn en meer

Wil je model worden, maar heb je nog niet echt nagedacht over voeding? Bewuste voeding is niet alleen goed voor je huid en je lichaam, maar ook voor je gezondheid. Als uw huid vatbaar is voor puistjes, kunt u die voorkomen. We laten je zien hoe! Wij laten u ook kennismaken met verschillende diëten en laten u zien hoe u uw gewicht op een gezonde manier kunt handhaven. Als je je nog beter voelt zonder een onsje of twee aan je lijf, laten we je ook kennismaken met voedingsmiddelen waarmee je dit op natuurlijke wijze kunt bereiken. Recepten, drankjes en heerlijk eten, hier.

XXL Beauty Guide: Huidverzorgingsproducten: Tom Ford, Gucci & Dior

Tips en trucs voor verzorging van top tot teen! Klik hier voor onze XXL verzorgingsgids.