Marketingmanager onroerend goed – Stage, Keulen – Online Marketing / Mediabureau m/v/*

Stage Marketing Manager (Real Estate) – Ter ondersteuning van ons team van modellenbureaus (gebied: Real Estates) zijn wij op zoek naar precies jij! U wilt een kijkje nemen in de wereld van onroerend goed media? Dan hebben wij een baan voor je die je zelden kunt krijgen! Solliciteer nu voor een startersstage op het gebied van vastgoedmarketing en media. Bij ons leert u hoe succesvolle onroerend goed marketing werkt.

Gezocht. Content Marketing fulltime in Keulen m/v/*

Geen werkervaring? Wij leren je hoe het moet in de Content Marketing Stage!

Terug naar onze banen.

Uw job in vastgoedmarketing: inhoud creëren

Samen met de klant zijn wij bezig met het opzetten van een nieuwe joint venture in de vastgoedsector. Wij hebben experts van ons team om er voor te zorgen en nu zijn we op zoek naar versterking! Bent u op zoek naar een baan in de vastgoedmarketing of als vastgoedmakelaar in Keulen? Misschien is onze vacature in vastgoedmarketing (stage / opleiding [office management en dialoogmarketing met specialisatie vastgoed]) wel iets voor jou!

Of het nu gaat om een vrijwillige stage na schooltijd of een verplichte stage tijdens je studie – je baan bestrijkt veel gebieden van de vastgoedsector. Dit omvat administratie in direct klantencontact, alsook marketing voor nieuwe eigendommen en locaties. Wij steunen op portalen, maar ook op onze eigen media en ons eigen netwerk. Op onze locatie in Keulen, Noordrijn-Westfalen, en nog een locatie in Rijnland-Palts en Hessen, maakt u niet alleen kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor, maar ook met vele interessante objecten en mensen daarbuiten, bij zakelijke afspraken en ontmoetingen met bestaande klanten.

Ons kantoor ligt direct aan het Mediapark met uitzicht op het meer, de kathedraal & co! Dit maakt de stage bijzonder geschikt voor studenten van de International School of Management (ISM), de Hochschule Fresenius en de Universiteit van Keulen. Onze toplocatie maakt een korte wandeling tussen de seminariezaal en het kantoor mogelijk.

Het voordeel:

✓ Kantoor in penthouse; zon en uitzicht (Keulen)
✓ Voordeel van leerbedrijf: je leert praktische know how
✓ Internationale klanten; jong en ambitieus team
✓ Stuur ons nu je sollicitatie!

Procedure en inhoud

 • Media en projectbeheer
 • Speciale knowhow van reclame en mode
 • Inhoud, sociale en online marketing
 • Commerciële kennis
 • Klantenzorg, klantenbeheer, communicatie
 • Planning, organisatie, telefoongesprekken, e-mail verkeer, Excel tabellen
 • Contactpersoon voor modellen en team
 • We investeren veel tijd in je opleiding
 • Jong, ambitieus team
 • Door de eigenaar beheerd

Vereisten

 • Betrokkenheid en onafhankelijkheid
 • Goede kennis van het Duits en het Engels
 • Goede spelling en uitdrukking
 • Communicatieve vaardigheden, zelfstandig en gestructureerd werken, verantwoordelijkheidsgevoel
 • Computer Basis
 • Idealiter snel typen of 10-vinger typen (voor e-mails, inhoud, enz.)

Stagevergoeding

 • Stage tot 6 weken: Zonder vergoeding
 • Stage tot 3 maanden: 100 euro / maand
 • Stage tot 6 maanden: 300 euro / maand
 • Overname mogelijk

Toepassing – Contact

Stuur ons alleen een sollicitatiebrief + CV als PDF. We hebben geen certificaten of diploma’s nodig.

 1. Contactgegevens invoeren
 2. Upload sollicitatiebrief + CV
 3. Indienen

   

  Bewerbung für:

  Name:

  Alter:

  Wohnort:

  Start:

  E-Mail:

  Mobil:

  + Upload

  PDF bis maximal 8 MB.

  Upload #1 - Bewerbung

  Upload #2 - Lebenslauf

   

  Onroerend goed marketing mix

  In vastgoedmarketing laten we u zien hoe u vastgoed, huizen en flats kunt promoten in 2019, voor een succesvolle verkoop! Online marketing, zoekmachineoptimalisatie, fotografie, beeldbewerking en contentmanagementsystemen. Als officieel leerbedrijf van de IHK zetten wij ons in voor jou, vooral tijdens je stage, maar ook tijdens je opleiding en stages! Na uw stage beschikt u over een gedegen kennis van de vastgoedsector en vastgoedmarketing.
  Marketing van onroerend goed en beheer van onroerend goed.

  In property management (optioneel / klein aandeel), laten wij u zien hoe u een pand van A tot Z goed kunt beheren, zodat eigenaren en huurders tevreden zijn, voor een duurzame zakelijke relatie. Wij laten u zien hoe u projectontwikkelingen kunt bevorderen, van de installatie van een magnetron in de keuken tot de modernisering van de badkamer. Stap voor stap krijgt u inzicht in het werk van een vastgoedmakelaar en een manager, uw belangrijkste kerngebieden in ons bedrijf:

  Online & Content Marketing: Onroerend Goed Beheer

  In de stage ligt de nadruk vooral op het laten zien hoe management in zijn basisstructuur werkt. Vastgoedbeheer omvat een breed scala van taken, zoals u hierboven al hebt kunnen lezen, van het beheer van onroerend goed tot de marketing van nieuw onroerend goed voor kopers en potentiële huurders. Bij ons heb je geen eerdere ervaring nodig, alleen inzet, ambitie en motivatie! Onze professionals en experts zullen u precies laten zien wat u moet doen om met succes eigendommen te plaatsen.

  Na onze opleiding beschikt u over een uitstekende kennis van de vastgoedsector en kunt u uw kennis en vaardigheden op vele gebieden toepassen! U werkt rechtstreeks samen met de eigenaar van het bedrijf, zodat u veel knowhow en expertise blijft verwerven.

  Als vastgoed start-up hebben we minder vaste structuren; met hard werk en inzet kun je bij ons opklimmen op de carrièreladder en je eigen projecten aannemen als er genoeg mensen in je stage zitten. De perfecte stage voor iedereen die aan de slag wil in de vastgoed- en media-industrie!

  Agentschap en carrière in de CXMXO Groep

  Wil je je ontwikkelen in een jong bedrijf, zodat je later een topmanager kunt worden? Ben je op zoek naar een gezellig team en een leuke baan die je leuk vindt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Opgericht in 2015, hebben we nu tien medewerkers, exclusieve en internationale klanten, want dat hoort bij onze portefeuille. Houdt u van moderne, dynamische bedrijven en minder van stoffige reuzen, dan vindt u uw plaats in ons team. Onze door de eigenaar geleide ondernemingen bewijzen elke dag opnieuw wat kwaliteit in management betekent.