Social Media Marketing Manager – Stage, Keulen – Social Media Agency (intern) m/v/* – gegund

Social Media Marketing Manager en Online Marketing in één – Wij zijn altijd op zoek naar ondersteuning voor onze kanalen en klantprojecten van ons modellenbureau! Content Creatie, Social Ads, … Wij richten ons op mode, lifestyle & trends. Vooral op het gebied van de mode zijn wij als agentschap stevig verankerd, door ons werk als model managers en agenten in de grote steden van de wereld. Dit levert ons ook interessante klanten en klussen op: met ons social media bureau.

Gezocht. Content Marketing fulltime in Keulen m/v/*

Geen werkervaring? Wij leren je hoe het moet in de Content Marketing Stage!

Terug naar onze banen.

Social Media Marketing / Advertising Manager

Wij lanceren nationale en internationale campagnes met de beste gezichten in Duitsland, en wij vertegenwoordigen ook modellen in Europa, de VS en Azië. Er gebeurt veel in ons bureau! Daarom hebben we altijd creatieve geesten nodig die begrijpen hoe we onze grote verhalen kunnen verpakken in kleine verhalen! Kleurrijk en levendig voor Instagram, meer informatief voor YouTube. Een echte uitdaging voor velen, want creativiteit is niet zo gemakkelijk aan te leren. Daarom verwelkomen wij elke aanvraag voor social media management en online marketing. Belangrijk voor de functie: je houdt van Instagram, hebt ideeën voor verhalen, bent creatief, maakt veel foto’s en video’s en idealiter ken je alle YouTube challenges uit je hoofd.

Als social media manager bemiddel je de content die je van een klant ontvangt. Dit betekent dat u geen directe invloed heeft op de inhoud van de media. Maar als u zelf de inhoud creëert, kunt u met keyword online marketing precies bepalen hoe een promotie, een wedstrijd of een campagne eruit ziet. Dit maakt uw promotie meestal veel effectiever. Omdat je hele concept, de strategie, goed doordacht is. Voordat je denkt, dat is te veeleisend voor mij! Maak je geen zorgen, we leren je alles stap voor stap. Het belangrijkste is dat je zelf een passie hebt voor sociale netwerken. U bent niet alleen geïnteresseerd in mooie foto’s, maar ook in de methodologie erachter. U wilt begrijpen hoe sociale netwerken werken en hoe u postings tot een succes kunt maken! Met deze geest, ben je op de juiste plaats. Wil je meer weten over de job van een social media manager? Meer interessante details over de functie van Social Media Manager vindt u onder Job Info and Application. Wat doet een reclamebureau? Meer over het onderwerp: Reclamebureau.

Wij zijn op zoek naar stagiaires en trainees die zich volledig willen onderdompelen in de wereld van media, modellen & reclame! Bij CM kom je op alle terreinen en maak je kennis met alle aspecten van een modellen- en mediabureau. U zult een diep inzicht krijgen in het kantoor en de administratie, alsook in mediavaardigheden: Moderne Online Marketing, Social Media en Influencer Marketing, PR- en nog veel meer. Van modeshows tijdens Fashion Week tot castings en reismanagement. Solliciteer nu bij ons modellenbureau!

✓ Kantoor in penthouse; zon en uitzicht (Keulen)
✓ Voordeel van leerbedrijf: je leert praktische know how
✓ Internationale klanten; jong en ambitieus team
✓ Stuur ons nu je sollicitatie!

Procedure en inhoud

 • Media en projectbeheer
 • Speciale knowhow van reclame en mode
 • Inhoud, sociale en online marketing
 • Commerciële kennis
 • Klantenzorg, klantenbeheer, communicatie
 • Planning, organisatie, telefoongesprekken, e-mail verkeer, Excel tabellen
 • Contactpersoon voor modellen en team
 • We investeren veel tijd in je opleiding
 • Jong, ambitieus team
 • Door de eigenaar beheerd

Vereisten

 • Betrokkenheid en onafhankelijkheid
 • Goede kennis van het Duits en het Engels
 • Goede spelling en uitdrukking
 • Communicatieve vaardigheden, zelfstandig en gestructureerd werken, verantwoordelijkheidsgevoel
 • Computer Basis
 • Idealiter snel typen of 10-vinger typen (voor e-mails, inhoud, enz.)

Stagevergoeding

 • Stage tot 6 weken: Zonder vergoeding
 • Stage tot 3 maanden: 100 euro / maand
 • Stage tot 6 maanden: 300 euro / maand
 • Overname mogelijk

Toepassing – Contact

Stuur ons alleen een sollicitatiebrief + CV als PDF. We hebben geen certificaten of diploma’s nodig.

 1. Contactgegevens invoeren
 2. Upload sollicitatiebrief + CV
 3. Indienen

BELANGRIJK: Stuur uw sociale links (bijv. Instagram)

   

  Bewerbung für:

  Name:

  Alter:

  Wohnort:

  Start:

  E-Mail:

  Mobil:

  + Upload

  PDF bis maximal 8 MB.

  Upload #1 - Bewerbung

  Upload #2 - Lebenslauf

   

  Word een Social Media Manager

  Voor elk project en voor elke klant is één ding bijzonder belangrijk, de planning en conceptie van de inhoud.

  Verkoop planning en conceptie voor sociale netwerken

  Als social media manager heb je natuurlijk alles al in je hoofd, je weet precies hoe de advertentie eruit ziet, hoe de graphics zijn vormgegeven of hoe de concurrentie zal lopen. Maar de anderen kunnen niet in je hoofd en je gedachten kijken. Daarom is het heel goed om een plan of concept op te stellen voor uw social media marketing. Zowel de andere teamleden als de klanten kunnen zich hierop oriënteren. Zo’n social media plan ziet er meestal vrij eenvoudig uit, wij zullen u in de social media stage of in de beroepsopleiding uitleggen hoe u dergelijke plannen kunt maken! Als je ook nog een beetje tekentalent hebt, kijken we nog meer uit naar je sollicitatie!

  Software voor sociale media en monitoring

  Na het plannen van concepten en strategieën, is het nu tijd om vooraf inhoud te plannen voor de verschillende sociale netwerken. Hiervoor gebruiken we professionele social media tools zoals Hootsuite. Hootsuite is een tool waarmee je vooraf inhoud kunt plannen op Facebook, Instagram of YouTube. U kunt er bijvoorbeeld weekenden mee overbruggen, maar ook feestdagen of uw eigen vakantiedagen en ziektedagen, bijvoorbeeld als er een socialemediabeheerder in het bedrijf is.

  De inhoud wordt dan van tevoren gepland, zodat het meeste werk in één dag wordt gedaan. De inhoud wordt dan elke dag gepubliceerd, stap voor stap, zoals van tevoren gepland. Zo kunt u zich als social media manager concentreren op het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor de rest van de maand. Maar het gaat ook om de dialoog met je fans. Reacties, likes maar ook inspiratie voor je eigen nieuwe postings. Ja, het is een veeleisende baan! Als u geïnteresseerd bent in de bijzondere en unieke vaardigheden van een Social Media Manager, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet.

  Instagram naar Youtube: Fotografie, vormgeving en kleine video’s

  Onze diepgaande opleiding geeft u ook een inzicht in de fotografie! Via ons eigen Creative Arts Team krijg je rechtstreeks toegang tot eersteklas modefotografen en -videografen. In nauwe samenwerking maak je ook kleine foto’s en videoclips als social media manager. We laten je de basis zien, bijv. videobewerking, maar ook grafisch ontwerp, bijv. in software als Photoshop. Als socialemediabeheerder heb je deze vaardigheden voortdurend nodig; elke Instagram-wedstrijd drijft op beweging, bijvoorbeeld door mooi geanimeerde afbeeldingen. Je hebt ook kleine videoclips nodig, je moet weten hoe je die produceert, eenvoudig, snel en vervolgens doeltreffend. Bij ons leert u de belangrijkste programma’s te gebruiken, zodat u geleidelijk uw eigen campagnes kunt bedenken en zelfs uitvoeren.

  Nu heb je veel geleerd over de baan. Hieronder geven wij u wat meer informatie en details over ons agentschap, de verloning en de voorwaarden, maar ook over de werktijden. U kunt ons uw sollicitatie sturen, direct onder de informatie.

  Klik hier om terug te gaan naar Model Agency: Jobs

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie