Content Marketing Manager* – Stage, Keulen – Online Redactie / Reclamebureau m/v/*

Content Marketing Manager / Online Editing (Stage, Keulen) – Als modellenbureau zitten we altijd dicht op de laatste trends uit de modewereld: mode, bloggers, trends, events tot aan de Fashion Week, wij zijn erbij! Met ons modetijdschrift zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste informatie voor onze bezoekers en lezers, wat is er op dit moment te doen in New York? Wat komt er op dit moment uit Londen? Wat is er nieuw uit Berlijn? Wat gebeurt er in de wereld? Welke bloggers zijn hot en welke niet? Jij vindt de trends voor ons! Vanaf dag 1 werk je direct met ons team en maak je deel uit van de reclame (bijvoorbeeld Youtube campagnes) en het modellenbureau, waardoor je veel inzicht krijgt in de wereld van de media. De perfecte start van je professionele carrière. We zijn op zoek naar stagiaires in content marketing, voor klanten en ons eigen fashion magazine. Het gaat allemaal om inhoud creatie! Reizen, mode en wonen. Wil je meer weten over de stage? Lees hier alles over de Content Marketing stage. De perfecte start voor Content Marketing werkende studenten en full-time Content Marketing.

Terug naar onze banen.

Content Creatie: Redactie, Marketing en … Lifestyle!

Wat maakt de training zo speciaal? Know how ontmoet mode. Je onderwerpen tijdens de stage:

 • Reizen – New York, Milaan, Parijs, Tokio, u brengt verslag uit over de top reisbestemmingen
 • Wonen – Exclusieve condominiums, meubels van Bulgari, Fendi & Co.
 • Mode – Hoge mode, modeweken en ontwerpers
 • U leert: content marketing(SEO, search engine optimisation), het schrijven van goed leesbare teksten

Omdat wij veel raakvlakken hebben met de reclame-industrie, zijn wij onder meer gespecialiseerd in online marketing en zoekmachine-optimalisatie. Als je beide gebieden combineert, zowel mode en influencers als online marketing en zoekmachineoptimalisatie, dan heb je absoluut waardevolle knowhow voor de toekomst verzameld! Het maakt niet uit of je later media wilt studeren of een carrière wilt beginnen, je hebt goede kansen! Interview de beste bloggers in Duitsland en ontdek voor ons wat nog niemand wist! Het is gegarandeerd niet saai in de modewereld!

De stage gaat vooral over reizen, wonen en mode. Alles wat je nodig hebt voor een mooi leven. Maak deel uit van onze content creator en werk mee aan interessante projecten voor klanten en in het modetijdschrift.

FIV Magazine – Interview met Alessandra Ambrosio

Sollicitatie voor Fashion Magazine & Marketing

Wij zijn op zoek naar stagiaires en trainees die zich volledig willen onderdompelen in de wereld van media, modellen & reclame! Bij CM kom je op alle terreinen en maak je kennis met alle aspecten van een modellen- en mediabureau. U zult een diep inzicht krijgen in het kantoor en de administratie, alsook in mediavaardigheden: Moderne Online Marketing, Social Media en Influencer Marketing, PR en nog veel meer. Solliciteer nu bij ons modellenbureau!

Stage: procedure en inhoud (3 of 6 maanden)

 1. Content Marketing en Mode Blog (schrijven) – Algemene Kennis ‘Mode & Reclame’.
 2. Inzicht in interviews en organisatie van een tijdschrift (voorbeeld: zie opleiding hierboven) – Special Know How in tweede helft

Vereisten

 • Betrokkenheid en onafhankelijkheid
 • Goede kennis van het Duits en het Engels
 • Goede spelling en uitdrukking
 • Communicatieve vaardigheden, zelfstandig en gestructureerd werken, verantwoordelijkheidsgevoel
 • Computer Basis
 • Idealiter snel typen of 10-vinger typen (voor e-mails, inhoud, enz.)

Facultatief: werk als jobstudent

Heb je al enige werkervaring opgedaan in de wereld van het bloggen? Ben je op de hoogte van de laatste trends, ben je geïnteresseerd in de thema’s luxury lifestyle, high fashion & co. en ben je nu een professional met SEO? Dan kun je na je stage als werkstudent ons team blijven ondersteunen. Ons moderne kantoor ligt direct aan het Mediapark en dus dicht bij de International School of Management (ISM), de Fresenius Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen en de Universiteit van Keulen – de afstand tussen de collegezaal en het kantoor is dus niet ver! Bovendien kun je, naast de korte afstanden tussen campus en kantoor, ook uitkijken naar flexibele werktijden, die we elk semester aan jouw rooster aanpassen.

 • Ideaal voor studenten van de International School of Management, Hochschule Fresenius & Universität zu Köln
 • Korte afstanden tussen campus en collegezaal
 • Flexibele werktijden

Toepassing – Contact

Stuur ons alleen een sollicitatiebrief + CV als PDF. We hebben geen certificaten of diploma’s nodig.

 1. Contactgegevens invoeren
 2. Upload sollicitatiebrief + CV
 3. Indienen

   

  Bewerbung für:

  Name:

  Alter:

  Wohnort:

  Start:

  E-Mail:

  Mobil:

  + Upload

  PDF bis maximal 8 MB.

  Upload #1 - Bewerbung

  Upload #2 - Lebenslauf

   

  Online Redactie: Nieuws, Trends en Influencers de hele dag!

  Hoe ziet je baan eruit?

  Begin van de dag, teamvergadering en redactie

  Je dagelijkse leven bestaat uit klassiek kantoorwerk! Je begint de dag met een goede koffie of cappuccino om 9 uur ’s morgens. Je hebt je eigen werkstation en controleert eerst alle e-mails en verzoeken. Om ongeveer 10 uur komen we bij elkaar voor een teamvergadering. Hier praten we snel en kort over de belangrijkste taken van de dag. Daarna richt je je volledig op je werk, van overleg met blogger managements tot PR bureaus, nieuw beeldmateriaal dat je in Photoshop uitbrengt of totaal andere taken die je vandaag niet verwacht! Omdat je als moderedacteur altijd deel uitmaakt van ons modellen- en reclamebureau. Je neemt ook redactionele taken op je voor ons modellenbureau op het gebied van PR.

  Interviews, Ontwerp, Nieuws en Public Relations

  Onze stage en beroepsopleiding (assistent office management of dialoogmarketing) tot mode-editor is veelzijdig en gevarieerd. Met al je hoofdtaken, een gezellig team en steeds nieuwe taken, zodat je zelf mee kunt groeien met de uitdagingen!

  Hoe langer je opleiding, hoe uitgebreider de deskundigheid die je kunt verwerven. Omdat ons agentschap door de eigenaar wordt geleid, zit u zeer dicht bij alle onderwerpen en leert u meer dan bij veel andere bedrijven. Want bij ons bestaat een baan niet alleen uit elke dag aan dezelfde dingen werken. Je krijgt je eigen taken, projecten en, afhankelijk van de duur van je opleiding, steeds meer verantwoordelijkheid. In principe bieden wij deze drie soorten opleidingen aan

  Stage en leerling: verschillen in opleiding

  • Stage van 3 maanden voor loopbaanoriëntatie
  • 6 maanden stage voor loopbaanoriëntatie en overdracht van knowhow
  • Beroepsopleiding op commercieel gebied

  Stage van 3 maanden voor loopbaanoriëntatie

  Tijdens de drie maanden durende stage leert u alle belangrijke gebieden in één oogopslag kennen. Daarna beoordeel je of je de baan als moderedacteur leuk zou vinden of niet. Tijdens de drie maanden krijgt u een verantwoordelijkheidsgebied toegewezen waaraan u zelfstandig kunt werken, onder toezicht en met begeleiding. Daarnaast werk je natuurlijk mee met ons team en leer je een beetje over de wereld van public relations (PR).

  6 maanden stage voor loopbaanoriëntatie en overdracht van marketingkennis

  Tijdens de zes maanden durende stage leer je natuurlijk veel meer dan de belangrijke gebieden van loopbaanoriëntatie! Er zijn ook meer ervaringen. De modeweek in Berlijn vindt bijvoorbeeld om de zes maanden plaats, dus als je geluk hebt, kun je die misschien voor ons bezoeken! Of je organiseert fotoshoots met fotografen en modellen, die vervolgens in het tijdschrift worden gepubliceerd. Tijdens een stage van zes maanden krijg je te maken met grotere projecten zoals deze. Je zorgt dan zelfstandig voor de verschillende taken en de verschillende contacten, zoals agentschappen, ontwerpers, modellen en bloggers. Tijdens de stage maak je niet alleen kennis met de oppervlakkige aspecten van een modetijdschrift, maar ook met de diepere werkprocessen in marketing.

  Beroepsopleiding in de handelssector: redactie tot directie

  In een beroepsopleiding, bijv. als managementassistent voor kantoorcommunicatie of dialoogmarketing, leer je alles over de mediawereld! Na de beroepsopleiding hebt u zoveel knowhow vergaard dat u in elk agentschap en in zowat elk tijdschrift voet aan de grond kunt krijgen. We leren je niet alleen redactioneel werken, je leert ook veel aspecten van marketing, met name online marketing, social media en influencer marketing. Wie zit er tegenwoordig op de eerste rij bij een modeshow? Bloggers! Daarom vragen wij ons in 2018 niet langer alleen af tot de klassieke wereld van gedrukte tijdschriften, maar hebben wij ons volledig op online gericht. Toch publiceren we elke zes maanden een best of nummer in druk, om opnieuw te bestellen. Natuurlijk leer je alle aspecten van lay-out, je zult met plezier met Photoshop werken maar ook met InDesign. Aan het einde van uw stage zult u alles geleerd hebben en met een beetje geluk en goede prestaties kunt u zelfs een vaste baan krijgen.

  De perfecte voorbereiding op een carrière in de mode!