Content Marketing Manager* – Werkstudent, Keulen – Online Redactie / Reclamebureau m/v/*

Waar gaat content marketing over? Content marketing is een mix van online marketing en redactie; ook voor ons als modellenbureau een belangrijk onderdeel van de marketingmix. Het gaat om het schrijven van teksten. Teksten die geoptimaliseerd zijn voor het algoritme van de zoekmachine en tegelijkertijd teksten die voor de lezer op een interessante en boeiende manier zijn geformuleerd. Een grote taak die veel oefening vereist! U hebt al ervaring opgedaan in een reclamebureau of contentmarketingbureau en bent snel en goed in schrijven? Perfect – solliciteer dan nu bij ons!

Geen werkervaring? Wij leren je hoe het moet in de Content Marketing Stage!

Terug naar onze banen.

Contentmarketing als deeltijdbaan: studenten

Bij ons kun je leren hoe contentmarketing werkt aan de hand van klantprojecten! Contentmarketing is een uitstekende mix van online marketing en public relations, vooral voor studenten aan hogescholen en universiteiten die zich bezighouden met redactie, mediabeheer en communicatie.

 • Media Beheer
 • Online redactiekantoor
 • Luxe Beheer
 • Beheer van de communicatie
 • Media Beheer
 • Public Relations
 • Creatief schrijven
 • Modejournalistiek
 • Media communicatie

Vereisten

Als je al ervaring hebt opgedaan bij een reclamebureau of een contentmarketingbureau, dan ontvangen wij graag je sollicitatie als werkstudent! Bij ons kun je naast je studie geld verdienen en waardevolle ervaring opdoen! Een latere tewerkstelling is mogelijk.

In je job als Content Marketing Creator of Content Marketing Manager staat alles in het teken van klantenprojecten en ons modetijdschrift. Je werkt deels voor ons modetijdschrift en voor klanten op het gebied van reizen, mode, vastgoed & wonen. Je neemt je lezers mee in de wereld van luxe!

 • Optimaal: ervaring in een reclamebureau of contentmarketingbureau
 • 10-vinger typen
 • Betrokkenheid en onafhankelijkheid
 • Zeer goede kennis van het Duits
 • Zeer goede spelling en uitdrukking
 • Goede beheersing van het Engels
 • Communicatieve vaardigheden, zelfstandig en gestructureerd werken, verantwoordelijkheidsgevoel
 • Computer Basis
 • Overname mogelijk

Voldoe je nog niet aan alle eisen? Ben je op zoek naar een vrijwillige stage om te proeven van contentmarketing of ben je op zoek naar een verplichte stage tijdens je studie? Solliciteer dan voor een Content Marketing stage (3-6 maanden).

Onderwerpen

Wat maakt de training zo speciaal? Know how ontmoet mode. Je onderwerpen tijdens de stage:

 • Reizen – New York, Milaan, Parijs, Tokio, u brengt verslag uit over de top reisbestemmingen
 • Mode – Hoge mode, modeweken en ontwerpers
 • Onroerend goed – Exclusieve condominiums, meubilair van Bulgari, Fendi & Co.
 • U leert: content marketing(SEO, search engine optimisation), het schrijven van goed leesbare teksten

Reizen

Iedereen gaat graag op vakantie! Juist daarom is een groot themagebied: vakantie, reizen, kamperen en hotels. Als media-agentschap informeren wij over nieuwe trends, geven wij tips, insider-tips maar ook ranglijsten en aanbevelingen, zodat er gegarandeerd niets misgaat op uw volgende vakantie.

Mode

Op het gebied van mode zijn er uiteenlopende en opwindende onderwerpen. Van modeweken in de modehoofdsteden New York, Milaan, Parijs en Berlijn tot nieuwe modecollecties van grote ontwerpers.

Onroerend goed

Wij brengen verslag uit over luxe onroerend goed op de meest begeerde plaatsen ter wereld. Van de duurste stad Monaco, metropolen met miljoenen zoals New York of zelfs nieuwe vastgoedtrends en luxueuze condominiums van beroemdheden. Het draait allemaal om de beste locatie en exclusief meubilair, zoals Fendi en Bulgari. Je neemt je lezers mee in de wereld van de rijken en de mooien.

Je baan.

U werkt midden in Keulen, op de Hansaring, direct aan het Mediapark met een prachtig meer en uitzicht op de Dom. Vooral voor studenten van de Fresenius Hogeschool, de International School of Management (ISM) en de Universiteit van Keulen is de afstand tussen de seminarruimte en het kantoor niet ver. In Keulen is dit natuurlijk een bijzonder hoogtepunt! De werktijden liggen, afhankelijk van het lesrooster van de hogeschool of universiteit, tussen 10.00 en 18.00 uur. Je werkt in een jong en gemotiveerd team! Alles wat je nodig hebt voor een geweldige klus. Solliciteer nu in ons modellenbureau op het gebied van Public Relations, Content Marketing.

Toepassing – Contact

Stuur ons alleen een sollicitatiebrief + CV als PDF. We hebben geen certificaten of diploma’s nodig.

 1. Contactgegevens invoeren
 2. Upload sollicitatiebrief + CV
 3. Indienen

   

  Bewerbung für:

  Name:

  Alter:

  Wohnort:

  Start:

  E-Mail:

  Mobil:

  + Upload

  PDF bis maximal 8 MB.

  Upload #1 - Bewerbung

  Upload #2 - Lebenslauf

   

  Uw job bij CM: meer dan “gewoon” een job

  Hier kunt u de opleiding bij CM van dichtbij bekijken.

  Planning en organisatie van de slotshow van de Berlijnse modeweek

  Lees hier meer over ons modeshowbureau!

  Achter de schermen op een opnamedag met nieuwe gezichten

  Bekijk het proces en de planning van de opnames. Maak deel uit van de organisatie en doe ervaring op in de redactionele sector.

  Interviews met social media sterren zoals Jeremy Fragrance

  Gesprekken vormen een belangrijk onderdeel van je opleiding, omdat je er leert spreken en contacten legt met andere mensen in het vak. Je leert veel interessante mensen kennen tijdens je opleiding.

  Klik hier om terug te gaan naar Model Agency: Jobs