Nagelverzorging: tips, nagels, fouten, ontwerpen, folies & routine

Nagelverzorging – U hebt uw handen overdag weer eens extreem belast, uw nagels zijn gebroken, gescheurd, de nagellak is er op sommige plaatsen weer eens afgevallen, dan hebben uw nagels dringend een minuutje verzorging nodig. Nagelverzorging voor lange, korte, natuurlijke of extravagante nagels, evenals algemene nagelverzorgingstips, inspiratie voor nageldesign, nagelfolie en meer vindt u hier. Ook veelvoorkomende nagelverzorgingsfouten worden uitgelegd, zodat je niet hoeft te klagen over afbladderende nagellak en dergelijke.

Nagelverzorging tips: Routine, tips & veelgemaakte fouten

Goed verzorgde nagels zijn een must! Hier vindt u nuttige tips en krijgt u zelfs een nagelroutine om u te inspireren.

Lange nagels: alledaagse tips & DIY-serum

Groeien je nagels gewoon niet? Maak je geen zorgen, in dit artikel laten we je een eenvoudig DIY serum zien en andere tips om je nagels weer lang te laten groeien.

Fouten met nagels lakken: Tips, trucs, DO’s en DON’Ts

Is de nagellak dof, blijft hij niet lang zitten of vormt hij belletjes? Er zijn veel redenen waarom de nagellak er niet zo goed uitziet als je had gehoopt. In deze video leer je handige tips & tricks, alsook DOs & DON`Ts bij het aanbrengen van nagellak om eindelijk mooi gelakte vingernagels te hebben.

Nageldesigns: pasteltinten, golfvormen & herfstdesigns

Alle vrouwen weten dat niet alleen de outfit trendy kan zijn. Vooral modellen kunnen een outfit opleuken met een mooie manicure, of er zelfs een absolute blikvanger van maken. Laat je inspireren voor je volgende manicure!

Nagelfolies: Holo effect & designer folies

Snel, makkelijk en duurzaam? Wie zijn natuurlijke nagels visueel wil verfraaien, heeft verschillende mogelijkheden om zijn nagels te versieren. Naast nagellak en gelnagels is nagelfolie de laatste jaren erg populair geworden. Nagelfolie is gemakkelijk te gebruiken en laat je nagels schitteren in alle denkbare kleuren en patronen. Hier vindt u video’s over verschillende nagelfolietrends. Probeer het maar uit!

Meer schoonheidstips! CM Schoonheidsgids

Als model moet je naast je nagels ook andere delen van je lichaam verzorgen. Haarverzorging, gezichtsverzorging, huidverzorging, handverzorging en voetverzorging mogen ook niet worden verwaarloosd. Je moet ook voor je maag en benen zorgen. Het complete schoonheidspakket vergt veel zorg. Wij maken het u gemakkelijk met onze verzorgingsgids en vatten alle belangrijke informatie over schoonheid in een notendop samen.

Beenverzorging: tips, scheren, epileren, harsen & laseren

Is het eindelijk weer zomer of heb je een bijzondere avond voor de boeg en wil je vandaag eindelijk je benen weer eens laten zien? Je past je jurk of chique outfit in een rok en beseft dat je benen dringend een verzorgingssessie nodig hebben. Maar stop, laat dat je niet tegenhouden! Wij geven u snelle en nuttige tips over hoe u met de juiste verzorging in een handomdraai kunt pronken met benijdenswaardige benen. Hier vind je alles wat je moet weten over algemene beenverzorging, benen scheren, epileren, harsen en sugaring, benen laseren, aardbeienbenen en meer.

XXL Schoonheidsgids: Haarverzorging, gezichtsverzorging en meer

Tips en trucs voor verzorging van top tot teen! Klik hier voor onze XXL verzorgingsgids.