Buikverzorging: tips, producten, slanke taille & workout

Buikverzorging – U wilt zich goed voelen in uw buik? Hier vindt u nuttige tips over de onderwerpen van een kleine taille, buikspiertraining voor een mooie buik, Pamela Reif en Six Pack.

Slanke taille: workout, Pamela Reif en platte buik

Wij zeggen nee tegen shapewear en tailleshapers! Krijg je slanke taille met de perfecte workout. Onze fitnessoefeningen zijn niet alleen perfect voor een kleine taille, maar trainen tegelijkertijd ook uw buik. Een consequente en regelmatige training is de sleutel tot zichtbaar succes! Met buikspieroefeningen kan iedereen dichter bij zijn droom van een strakke buik komen, of het nu thuis is of in de sportschool. Hier vindt u de beste oefeningen voor een slanke taille en een strakkere buik!

Ab workout: Six Pack, Pamela Reif & 7 minuten

Wil je eindelijk een strakke buik of wil je je buikspieren nog meer versterken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je zult alles leren over de buikspieren. Wij hebben de perfecte workout voor u samengesteld, van trainingsduur en voeding tot de optimale buikspieroefeningen. Ga aan de slag en krijg je droomlichaam!

Meer schoonheidstips! CM Schoonheidsgids

Als model moet je naast je buik ook andere delen van je lichaam verzorgen. Haarverzorging, gezichtsverzorging, huidverzorging, handverzorging en voetverzorging mogen ook niet worden verwaarloosd. U moet ook uw benen en nagels verzorgen. Het complete schoonheidspakket vergt veel zorg. Wij maken het u gemakkelijk met onze verzorgingsgids en vatten alle belangrijke informatie over het thema schoonheid samen.

Beenverzorging: scheren, epileren & aardbeienbenen

Is het eindelijk weer zomer of heb je een bijzondere avond voor de boeg en wil je vandaag eindelijk je benen weer eens laten zien? Je past je jurk of chique outfit in een rok en beseft dat je benen dringend een verzorgingssessie nodig hebben. Maar stop, laat dat je niet tegenhouden! Wij geven u snelle en nuttige tips over hoe u met de juiste verzorging in een handomdraai kunt pronken met benijdenswaardige benen. Hier vind je alles wat je moet weten over algemene beenverzorging, benen scheren, epileren, harsen en sugaring, benen laseren, aardbeienbenen en meer.

XXL Schoonheidsgids: Haarverzorging, gezichtsverzorging en meer

Tips en trucs voor verzorging van top tot teen! Klik hier voor onze XXL verzorgingsgids.