Slanke taille: workout, Pamela Reif en platte buik

Slanke taille – Wij zeggen nee tegen shapewear en tailleshapers! Krijg je slanke taille met de perfecte ab workout. Onze fitnessoefeningen zijn niet alleen perfect voor een kleine taille, maar trainen tegelijkertijd ook uw buik. Consequente en regelmatige training, evenals een evenwichtige voeding, is het allerbelangrijkste voor zichtbaar succes! Met buikspieroefeningen kan iedereen dichter bij zijn droom van een strakke buik komen, of het nu thuis is of in de sportschool. Hier vindt u de beste oefeningen voor een slanke taille en een strakkere buik! Lees hier meer over Home Training. Terug naar Belly Care en terug naar de Beauty Guide.

Slanke taille – workout

Met de juiste training, de juiste oefeningen en het juiste dieet kan iedere vrouw haar eigen droomfiguur vormen. De sleutel tot succes: regelmaat en discipline! Dan kan niets je droomfiguur nog in de weg staan!

Slanke taille met Pamela Reif

Als iemand weet hoe je perfecte buikspieren bouwt en een kleine taille krijgt, is het fitness icoon Pamela Reif. Deze routine richt zich op buikspieroefeningen die gericht zijn op je schuine spiergroep. Probeer maar uit !

Zandloper figuur in slechts 14 dagen

Tover een slanke taille in slechts 14 dagen met de 8 Minute Workout Challenge. De oefeningen laten u zien hoe u specifiek buikvet kunt verliezen en richten zich dus op uw taille. Voor de beste resultaten, zorg ervoor dat je gezond eet!

Schoonheidstips: Buikspiertraining en meer

Voor degenen die hun buik gedefinieerd willen hebben, hebben we effectieve workout video’s samengesteld. Voor meer schoonheidsgeheimen, zoals hoe je van aardbeienbenen afkomt en hoe je je voeten verzorgt na een goede workout, klik hier. Word fit!

Aardbeienpoten: verzorging, oliën & tips

Heeft u ook altijd last van aardbeienbenen na het scheren? In dit artikel leest u hoe u van aardbeienpoten afkomt en hoe u ze in de toekomst kunt voorkomen. We laten je ook zien hoe je je benen voor en na het scheren moet verzorgen.

Abdominal Workout: Six Pack & Pamela Reif

Wil je eindelijk een strakke buik of wil je je buikspieren nog meer versterken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je zult alles leren over de buikspieren. Wij hebben de perfecte workout voor u samengesteld, van trainingsduur en voeding tot de optimale buikspieroefeningen. Ga aan de slag en krijg je droomlichaam!

Voetverzorging: huismiddeltjes & massage

Voetverzorgingstips – Hoe behandel je je voeten goed? Onze voeten hebben het elke dag zwaar te verduren door alle drukte van het moderne leven, lange rijen en oncomfortabele schoenen die ongemak kunnen veroorzaken en onze algehele gezondheid kunnen aantasten. Hier zijn de handigste voetverzorgingstips om je voeten en teennagels er mooi uit te laten zien.

Buikverzorging: tips, slanke taille & workout

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de abdominale zorg.