Fitness Influencers: Pamela Reif, Chloe Ting & Mad Fit

Fitnessinfluencers – Bekende fitnessgezichten zoals Pamela Reif, Chloe Ting, Mad Fit en Heather Robertson willen elke dag een groot aantal sportliefhebbers bereiken met hun fitnesscontent. Elke dag motiveren ze hun volgelingen om nieuwe fitnessoefeningen te proberen en een gezondere levensstijl aan te nemen om zo snel en op de best mogelijke manier doelen te bereiken. Of het nu gaat om thuisworkouts, oefeningen voor in de sportschool of yoga – iedereen krijgt wat hij wil. De drang naar het perfecte lichaam is groot, en daarom halen veel mensen inspiratie van Instagram of YouTube. Veel social media-gebruikers volgen vooral slanke vrouwelijke influencers omdat ze van hen motivatie en nuttige tips krijgen. Het is duidelijk dat de fitnessinfluencer business booming is als nooit tevoren. Wil je model worden op je 15e of 16e? Dan is het belangrijk om beïnvloeders te volgen die zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid en een gezonde levensstijl aanleren. Daarom hebben wij de beste influencers voor fitness uitgezocht. Lees hier meer! Video, oefeningen en tips: Thuis trainen.

Pamela Reif: Fitness Star

Zij is de koningin van de thuis trainingen. Met meer dan 8 miljoen volgers op Instagram overtuigt de fitness-influencer niet alleen met haar super sympathieke manier van doen, maar ook met haar goed gespierde lichaam, dat ze regelmatig laat zien. Ze staat ook bekend om haar eerlijkheid en haar inzet voor een realistisch lichaamsbeeld, moedigt ze veel van haar fans aan. Ondertussen heeft Pamela Reif haar eigen fitness imperium gecreëerd. Op haar blog “AboutPam” geeft ze tips op het gebied van mode, beauty, lifestyle en sport. Ook lanceerde ze in 2017 haar eigen boek “Strong&Beautiful”, twee jaar later gevolgd door het tweede boek “You Deserve This”. Ze is een echt all-round talent. Toch vergt haar levensstijl veel discipline, want ook voor Pamela komt niets van niets.

Begin je training met:

Chloe Ting: Uitdaging

De fitness YouTuber is geboren in Brunei en verhuisde op 16-jarige leeftijd naar Melbourne, Australië. In 2021 verliet Ting Melbourne en verhuisde definitief naar Singapore. Voordat hij een YouTube-kanaal begon, werkte Ting als actuaris. Ting begon haar YouTube-kanaal in 2011 toen ze nog in de statistiekindustrie werkte. Oorspronkelijk gingen haar posts over mode en reizen, maar in 2017 richtte haar kanaal zich volledig op fitness. Chloe’s YouTube-kanaal heeft nu meer dan 22,6 miljoen abonnees.

Begin nu met een gezondere levensstijl:

Mad Fit: Gezonde levensstijl

Als je weinig tijd hebt, heb je een workout nodig die snel maar effectief is. Fitnessinspirator Maddie Lymburner weet hoe je het lichaam goed moet trainen. Ze heeft niet voor niets miljoenen kliks op haar YouTube kanaal. De Canadese YouTube-ster heeft bekendheid verworven door plantaardige diëten, lifestyle vlogs en reisreportages. Maar haar belangrijkste focus ligt nu op haar fitness account “MadFit”. Ze is een geweldig rolmodel als het gaat om een gezonde levensstijl.

Begin nu met je training thuis:

Heather Robertson: Fitness en geestelijke gezondheid

Ze volgt een gezonde en sportieve levensstijl, die ze met succes deelt met haar gemeenschap via sociale media. Zij leert de mensheid dat het erom gaat te experimenteren, nieuwe dingen te proberen, te falen en vooral fouten te maken, ze dan te erkennen en er dan van te groeien. Ieder van ons heeft een ander reispad, maar de juiste benaderingen kunnen je laten ontdekken waar de reis heen gaat. Bij Heather Robertson leer je niet alleen veel over sport, maar kun je ook groeien met een gemeenschap die je steunt en motiveert.

Zorg dat je meteen fit bent voor het zomerseizoen: