Pamela Reif: Cardio, buik en volledig lichaam

Pamela Reif – Zij is een van de meest bekende fitness influencers en Youtubers. Als het op fitness aankomt, is Pamela de beste. Train je uithoudingsvermogen met Pamela Reif en blijf fit met haar workouts. Vooral als model is het belangrijk om je lichaam fit te houden, maar gezonde voeding maakt ook deel uit van een evenwichtige workout. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een professionele atleet, iedereen zal zweten met de workouts van Pamela Reif. In dit artikel hebben we 3 video’s samengesteld voor jou en je thuis workout. Eerst een cardiotraining, die goed is om op te warmen, dan een training voor de buik en tenslotte een training voor het hele lichaam. U wilt een gezondere levensstijl, niet alleen met uw make-up of uw dieet. Dan is het tijd voor een workout! Terug naar Home Training en terug naar de Beauty Gids.

2 Minuten Cardio – Workout

Energiek, leuk, kort en krachtig. Hier vindt u een twee minuten durende cardio workout op het liedje “Cardio” van Timmy Trumpet. Dit nummer workout is perfect voor:

  • Opwarmen
  • Bestrijding van luiheid
  • Trainingsstemming opbouwen
  • Verhoog hartslag
  • Afsluiten van uw sessie (om de extra calorieën te verbranden)

Workout voor je buik

Iedereen begint ergens en veel andere trainingen vereisen supersterke kernspieren. Daarom hebben we een ab workout voor je die ook geschikt is voor beginners – en nog steeds super effectief. Speciaal om je buik fit te houden, 10 minuten training thuis.

Workout voor het hele lichaam

Als je je hele lichaam fit wilt houden, dan is Pamela Reif’s Full Body Workout echt iets voor jou. In slechts 10 minuten doe je oefeningen die veel kracht opbouwen en je spieren versterken. Je versterkt ook je uithoudingsvermogen en je levenshouding. Dus laten we beginnen!

Schoonheidstips: Buik, benen, billen en meer

We houden van de gezonde levensstijl! Hier kunt u meer lezen over thuistraining, workouts, geen apparatuur thuis en voedingstips. Plus meer beauty tips voor jou. Wist u dat Givenchy ook huidverzorgingsproducten verkoopt?

Givenchy Beauty: Make-up aangepast aan u

Het beroemde schoonheidsmerk biedt alles wat vrouwen en mannen wensen op het gebied van verzorgingsproducten en meer. Of het nu gaat om gezichtsverzorgingsproducten, parfum of make-up, Givenchy heeft alles wat uw schoonheidshart begeert. De populairste en meest verkochte producten zijn de parfums van Givenchy. Maar Givenchy verkoopt niet alleen klassiekers. Het luxemerk produceert ook revolutionaire nieuwe producten zoals de Loose Powder Blush. Welke Givenchy producten passen het best bij uw huidtype? Zoek het nu uit.

Buik-benen-po: workouts voor thuis

Wilt u uw benen strakker maken en uw buik platter maken, maar is de sportschool geen optie omdat die te ver weg is of omdat de openingstijden niet goed uitkomen? Dan moet je gewoon de oefeningen mee naar huis nemen! Of het nu gaat om je buik, je benen, je billen of al het bovenstaande – er zijn goede oefeningen die je thuis kunt doen om je lichaam in topvorm te krijgen! In dit artikel laten we je de beste buik-, been- en kontoefeningen zien die je thuis kunt doen.

Voeding: Mooie huid, voeding en meer

Wil je model worden, maar heb je nog niet echt nagedacht over voeding? Bewust eten is niet alleen goed voor je huid en je lichaam, maar ook voor je gezondheid. Als uw huid vatbaar is voor puistjes, kunt u die voorkomen. We laten je zien hoe! Wij laten u ook kennismaken met verschillende diëten en laten u zien hoe u uw gewicht op een gezonde manier kunt handhaven. Als je je nog beter voelt zonder een onsje of twee aan je lijf, laten we je ook kennismaken met voedingsmiddelen waarmee je dit op natuurlijke wijze kunt bereiken. Recepten, drankjes en heerlijk eten, hier.

Home Training: Pamela Reif, Zumba en meer

Hier kunt u terugkeren naar het Home Training overzicht.