Sneaker mode merken: Adidas, Nike & Puma

Sneakermerken – Of het nu zomer of winter is – sneakers mogen op geen enkele goed gevulde schoenenplank ontbreken. Het is geen geheim dat sneakers de meest waardevolle verzamelobjecten zijn geworden. Nieuwe edities, speciale edities of modellen van een andere planeet zijn de algemene trend van de laatste twintig jaar. De populairste modemerken zijn duidelijk Adidas, Nike en Puma. In dit artikel presenteren wij u een lijst van de heetste sneakers.

Lijst van modemerken: voor sneakers

Hier vind je de hipste sneaker mode merken:

Meer modemerken: van Duitsland & High-Heels

Bekijk hier de hotste modemerken uit Duitsland en ontdek trendy merken van hoge hakken!

Mode merken uit Duitsland: Duitse mode

Creatief, innovatief, veelzijdig: Duits modedesign is iets om trots op te zijn! Mode-etiketten uit Duitsland krijgen internationale erkenning en hoeven zich niet langer achter Italiaanse of Franse namen te verschuilen. Of het nu in het luxesegment of in de streetwear is: mode made in Germany heeft naast een gevoel voor traditie heel wat te bieden!

Modemerken voor hoge hakken: Louboutin & Manolo Blahnik

Ze geven ons zelfvertrouwen, zien er ongelooflijk verleidelijk uit en veranderen vrouwen in absolute godinnen: Hoge hakken brengen modemeisjes een stukje dichter bij de hemel! De meest bekende schoenontwerpers voor hoge hakken zijn Christian Louboutin, Manolo Blahnik & Jimmy Choo. Zij zijn allen beroemd geworden om hun extravagante, luxueuze en extreem hoge schoenontwerpen.

Mode merken: Lijst

Als je enthousiast bent over sneakermerken en meer wilt weten over merken, bekijk dan hier onze grote gids en maak kennis met de topmodemerken ter wereld.