Modellenbureau Curvy

Als modellenbureau voor curvy modellen en klasse size modellen zijn we blij dat we sinds eind 2018 steeds meer klanten hebben gekregen op het gebied van power curved modellen. We begonnen met onze eerste curved model casting in Berlijn, parallel aan de Fashion Week.

Wat maakt gebogen modellen zo speciaal?

De gemiddelde vrouw heeft een kledingmaat van 44. In de mode worden meestal modellen met een kledingmaat van 34 – 36 gebruikt als het gaat om vrouwelijke modellen. Aangezien gebogen modellen de normale maten van een vrouw hebben, vinden zij steeds meer hun plaats in de reclame en de mode. Omdat vrouwen zich beter kunnen identificeren met de modellen van de reclameposters, van de televisie of uit de catalogi, neemt de koopbereidheid en dus ook de bereidheid van de klanten om hun toevlucht te nemen tot plus size-modellen toe.

Gebogen modellen worden daarom niet alleen steeds populairder in de reclame, maar ook in de mode-industrie. Van grote warenhuisketens tot modetijdschriften, je kunt het tegenwoordig allemaal doen als curve-model. Daarom ontvangen wij heel graag uw sollicitatie als u net besloten hebt om op zoek te gaan naar een modellenbureau. Met klanten in heel Duitsland, van Berlijn en Hamburg tot München en Düsseldorf, bieden wij u een van de beste netwerken in Duitsland om uzelf als model te ontwikkelen en uw eigen persoonlijkheid te ontplooien. Als je al ervaring hebt opgedaan als gebogen fotomodel, zouden we je sollicitatie nog veel leuker vinden!

Persoonlijkheid en charisma als model

Vooral als een krom modellenbureau, zorgen wij ervoor dat de persoonlijkheid klopt! Dit uit zich in vele facetten. Van een serieuze verschijning voor de klanten tot stiptheid en persoonlijkheid voor de camera, in gelaatsuitdrukkingen en gebaren. Al deze factoren spelen samen bij de evaluatie van een model. Daarom vertrouwen zoveel cliënten op onze mening als modellenbureau als het gaat om het boeken van kromme modellen. Als u nog vragen hebt, kunt u hier meer informatie vinden: