Sporten: Boksen, Voetbal, Volleybal & Tennis

Sport – Uw lichaam kan niet alleen in de sportschool of met behulp van trainingen worden getraind, want er zijn allerlei sporten die niet alleen leuk zijn, maar die u ook fit houden en uw uithoudingsvermogen bevorderen. Er zijn veel verschillende soorten sport, dus er is voor iedereen wel een sport om van te genieten. In dit artikel maak je kennis met enkele sporten en leer je alle voordelen van elke sport, van boksen tot volleybal. Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in bijvoorbeeld Düsseldorf, Keulen of Parijs. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar de trainingsgids.

Boksen: workout voor beginners

Boksen is een geweldige sport. Omdat boksen bijna alle spiergroepen traint en je een goede lichaamsspanning krijgt. Het traint ook je coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en reflexen. Boksen traint je schouder- en rompspieren en je armen door veelvuldig te stoten. Bovendien is het boksen zeer gevarieerd, aangezien er verschillende varianten van het boksen bestaan. Zoals kickboksen en thaiboksen.

Hier vind je een boks workout video die perfect is voor beginners:

Voetbal: duurtraining, spieropbouw en teamgeest

De populaire balsport voetbal is ook een zeer goede sport die het uithoudingsvermogen bevordert en goed is voor het cardiovasculaire systeem. Bovendien wordt je uithoudingsvermogen sterk verbeterd door voetbaltraining. Door te voetballen oefent u een aantal spiergroepen. Deze omvatten de dijspieren, de bilspieren en de buikspieren. Als je niet graag alleen traint, zijn teamsporten perfect voor jou.

Hier vind je een voetbal workout video die perfect is voor beginners:

Tennis: volledige lichaams- en duurtraining

Naast de been- en armspieren traint de tennissport ook de dij- en kuitspieren, evenals de buik-, schouder-, rug- en bilspieren. Kracht en uithoudingsvermogen worden ook getraind.

In deze video kunt u zien hoe tennistraining eruit kan zien:

Volleybal: gewichtsverlies en training

Volleybal is een populaire teamsport waarbij je rug, benen, armen en lichaamsspanning worden gebruikt. Volleybal verbetert ook de coördinatie en het reactievermogen. Bovendien is volleybal een geweldige sport waarmee je veel calorieën en dus vet verbrandt.

Training tips: Armen, buik en meer

Meer trainingstips! Hier kunt u meer vinden over workouts en fitness. Om fit te blijven, is het belangrijk om het hele lichaam te trainen, wat geweldig is met duurtraining. Ook meer training en workouts voor mannen.