Dance Workout: Good Mood, Party & R&B Workouts

Dance workout – maximale fitness met maximaal plezier. Het is veel makkelijker om te trainen met muziek. Waarom dan niet al dansend de hele workout afwerken? Met verschillende nummers en pittige dansworkouts heb je de cardiotraining in een mum van tijd onder de knie. Het mooie van de workouts is dat je geen andere uitrusting nodig hebt dan je gymkleren. Bovendien duurt de hele sessie maar 10 tot 15 minuten. Het is dus perfect voor een snelle dans tussendoor en om je in een goed humeur te brengen. Dans jezelf fit! Terug naar Home Training en terug naar de Beauty Gids.

15 minuten Happy Dance Workout

Klaar om te dansen en echt, echt zweterig te worden? Deze Happy Dance workout is een echte calorieën killer!

  • Muziek
  • Party
  • Dans
  • Sport
  • Calorieën verbranden
  • Lichaam fit houden
  • Goed humeur

2000’s Party Dance Workout

Ben je de dagelijkse stress beu en baal je ervan dat je weer eens geen tijd hebt om te sporten? We laten je zien hoe je in slechts 15 minuten je geest kunt opvrolijken en je kunt helpen weer een gezonde levenshouding te krijgen. Hoe? Een full-body dans cardio programma op muziek uit de jaren 2000! Een geweldige manier om je in het zweet te werken, herinneringen op te halen en een glimlach op je gezicht te toveren!

R&B Dance Workout voor thuis

Een coole dans workout op R&B muziek. Laat de calorieën vallen en heb plezier. Pamela Reif laat zien hoe je makkelijk thuis je hele lichaam fit kunt houden in slechts 10 minuten. U wilt afvallen, gezond leven, uw lichaam fit houden, maar met veel plezier en vreugde in plaats van frustratie? Aan de slag met de video! Je zult niet eens merken dat je zweet terwijl je danst op de muziek.

Schoonheidstips: Zumba en meer

Meer schoonheidstips! Hier vindt u meer informatie over voeding en thuisworkouts. Buik-benen-billen workouts om je lichaam te verstevigen en coole Zumba workouts vind je hier.

Buik-benen-po: workouts voor thuis

U wilt uw benen strakker maken en uw buik platter maken, maar de sportschool is geen optie omdat het te ver weg is of vanwege onhandige openingstijden? Uw dagelijks leven is te stresserend en u hebt thuis maar weinig ruimte? geen probleem. Je kunt je lichaam nog steeds fit houden. Of het nu gaat om je buik, je benen, je billen of al het bovenstaande – er zijn goede oefeningen die je thuis kunt doen om je lichaam in topvorm te krijgen! In dit artikel tonen we je de beste buikspieroefeningen om thuis te doen.

Zumba: Workouts, Zumba-les & Dansen

Zumba dansen en Zumba als sportieve workout zijn altijd in de mode. Zumba is een enigszins andere workout, omdat het dans en training combineert in een sportieve uitzinnigheid van joie de vivre. De training is ontwikkeld door de Colombiaanse fitness trainer Alberto Perez in de jaren 90. De mix van ritmische dans en zweterige intervaltraining is niet alleen erg leuk, maar ook een echte calorieënkiller. Bovendien traint de dansworkout met elementen uit de salsa, samba en reggaeton ook het uithoudingsvermogen, de coördinatie en veel verschillende spieren – perfect voor iedereen die ook al dansend zijn conditie wil verbeteren. In deze post vind je drie coole video’s voor een Zumba workout. – Het is tijd om te dansen!

Voeding: Mooie huid, voeding en meer

Wil je model worden, maar heb je nog niet echt nagedacht over voeding? Bewust eten is niet alleen goed voor je huid en je lichaam, maar ook voor je gezondheid. Als uw huid vatbaar is voor puistjes, kunt u die voorkomen. We laten je zien hoe! Wij laten u ook kennismaken met verschillende diëten en laten u zien hoe u uw gewicht op een gezonde manier kunt handhaven. Als je je nog beter voelt zonder een onsje of twee aan je lijf, laten we je ook kennismaken met voedingsmiddelen waarmee je dit op natuurlijke wijze kunt bereiken. Recepten, drankjes en heerlijk eten, hier.

Home Training: Pamela Reif, Zumba en meer

Hier kunt u terugkeren naar het Home Training overzicht.