Buikspiertraining en workouts voor mannen: veelgemaakte fouten & 10 oefeningen

Buikspieren trainen – Bijna elke man droomt van een six-pack. Om dit te bereiken is het belangrijk dat u de buikspieren opbouwt met voortdurende trainingen en aandacht besteedt aan uw voeding. Sit ups of crunches alleen zijn niet voldoende, het is belangrijk dat er een constante stimulans is, wat u bijvoorbeeld kunt bereiken met halters, of anders met waterflessen. Dit creëert de gespierde basis voor uw verdere training. In dit artikel hebben we een aantal video’s voor je geselecteerd om je buik te trainen. Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in Düsseldorf, Keulen of Londen, bijvoorbeeld. Je kunt de perfecte buik trainen met deze oefeningen. Terug naar de trainingsgids.

Snelle buikspiertraining voor thuis

Met buikspieroefeningen kan iedereen thuis of in de sportschool dichter bij zijn droom van een six-pack komen, rugpijn voorkomen en zijn lichaamshouding verbeteren. Vind de 20 beste oefeningen voor beginners in deze video.

Intensieve buikspiertraining – 20 minuten

Wil je eindelijk een strakker buikje voor de zomer? Bekijk dan deze gedetailleerde thuis workout en probeer het zelf uit.

Typische buikspier training fouten

Het verlangen naar een platte buik of een six-pack kan alleen werkelijkheid worden met intelligente buikspiertraining. In de volgende video leert u waar u op moet letten en wat belangrijk is. Zo is bijvoorbeeld de ademhalingstechniek tijdens de training een essentieel punt, want met een verkeerde ademhaling zult u niet veel succes boeken.

Effectieve oefeningen voor een sixpack

In deze video laten we je een aantal oefeningen zien die je elke ochtend kunt doen om een stap dichter bij je droom van een sixpack te komen.

Training tips: Benen en meer

Meer trainingstips! Hier kunt u meer vinden over workouts en fitness. Naast de armen mogen ook de benen niet worden verwaarloosd. Ook meer training en workouts voor mannen.