Uithoudingsvermogen – Training en Workouts: Cardio & 70 Oefeningen

Training van het uithoudingsvermogen – Er zijn veel verschillende soorten en vormen van training van het uithoudingsvermogen. Uithoudingstraining verwijst naar sporten die vooral het cardiovasculaire systeem op de proef stellen. Klassieke duurtrainingen zijn hardlopen, zwemmen en fietsen. Er zijn echter ook talrijke trainingen om het uithoudingsvermogen thuis te trainen. Regelmatige training kan snel verbeteringen aantonen en een extra motiverende kick geven. Ben je klaar om je uithoudingsvermogen te verbeteren? Ga dan aan de slag met de vele oefeningen en workouts! Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in bijvoorbeeld Berlijn, Keulen of Parijs. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar de trainingsgids.

70 verschillende oefeningen om je uithoudingsvermogen te trainen

Wil je je uithoudingsvermogen trainen? Bekijk dan deze video om precies dat te trainen. Je kunt 70 verschillende oefeningen verwachten:

  • 0:03 Drop Squat
  • 0:11 Sprong
  • 0:58 Bergbeklimmer
  • 2:03 Plank

Ultieme lichaamsbouw met cardio workout

Wilt u fit blijven, uw lichaam esthetischer maken of gewicht verliezen? Dan moet je unebdi

Hoeveel cardio moet je per week doen?

Het is belangrijk te beginnen met een laag basisniveau van duurtraining, en dan geleidelijk de duur en moeilijkheidsgraad van de wekelijkse cardiosessie op te voeren. Een gezonde basisvoeding is een belangrijke factor in het vetverliesproces. Als je het eenmaal specifiek kwijt bent, moet je een routine vinden om je nieuwe figuur te behouden.

Uitdaging voor thuis

Vet verbranden met een HIIT workout. Probeer deze workout thuis en word fit.

Training tips: Sport en meer

Meer trainingstips! Hier kunt u meer vinden over workouts en fitness. Om fit te blijven, is het belangrijk om het hele lichaam te trainen, wat geweldig is met verschillende soorten sport. Ook meer training en workouts voor mannen.