Paul Smith Video’s: Modeshow, reclamecampagnes en het handtekeningpatroon

Paul Smith – Een Brits modemerk gevestigd in Nottingham, opgericht in de jaren 70. De gelijknamige ontwerper wordt beschouwd als de meest succesvolle ontwerper van Groot-Brittannië. Er zit 50 jaar design know-how achter de producten voor mannen en vrouwen. Het merk is vooral bekend om zijn mannencollecties, die hij al sinds 1977 op modeshows presenteert, maar felle kleuren en bloemmotieven maken ook deel uit van het handelsmerk. Kom meer te weten over het begin van Paul Smith in de modewereld en wat er achter de schermen gebeurt. Alles over het merk: Paul Smith.

Sir Paul Smith: de ontwerper

Hij wordt ook vaak Mr. Stripes genoemd omdat hij als geen ander een klassieke vorm elegant combineert met wilde patronen en kleurencombinaties.

Zijn intrede in de modewereld

Sir Paul Smith beantwoordt alle vragen over zijn intrede in de modewereld in een interview met In Fashion.

Paul Smith in Parijs

Paul Smith presenteerde zijn mannencollectie voor het eerst op de Parijse modeweek in 1977. Sindsdien is het merk een vaste waarde in Parijs.

Herenkleding Lente en Zomer in Parijs

In deze collectie heeft Paul Smith veel gewerkt met zijden shirts en fotoprints. De fotoprints zijn altijd een succes geweest, maar voor deze collectie werden foto’s van vakantielandschappen gebruikt die door de ontwerper en zijn vader waren genomen.

Achter de schermen

Er is altijd veel gaande backstage. Kijk hier eens naar alles wat er achter de schermen gebeurt.

Campagnes: Een herfst vol optimisme

De herfst- en wintercollectie 2022 is beïnvloed door nostalgie, optimisme en plezier. Krijg een idee van wat er deze herfst en winter in de mode is.

Paul Smith: Handtekening Patroon

Een van de handelsmerken van het merk is een patroon van veelkleurige en smalle lijnen in 14 verschillende kleuren.