Berlijn Fashion Week: Onze modellen op de catwalk

Berlijn Fashion Week – wij waren erbij! Van nieuwe modemerken uit Berlijn tot de spectaculaire modeshows van gevestigde modemerken: onze modellen waren op pad tijdens de Berlin Fashion Week om castings, fittings en shows bij te wonen. Wij waren er live bij en ontdekten twee van onze modellen uit het publiek op de Berlin Fashion Week catwalk. Wil jij ook op de Fashion Week in Berlijn, Milaan of Parijs lopen? Solliciteer dan nu als model.

Edoardo x Namilia

Première voor Edoardo op de catwalk! Hij vierde zijn Fashion Week debuut tijdens de AW24 show “Paws Away!” van Namilia, een wereldberoemd modelabel uit Berlijn. Het was een bijzonder genoegen voor ons om Edoardo te zien op zijn eerste catwalkklus en we zijn ongelooflijk trots op zijn prestatie!

Baanvideo & Interview

Weg van de drukte van de Berlin Fashion Week ontmoetten we Edoardo voor zijn eerste show en vroegen hem wat het voor hem betekent om zijn debuut te maken op de catwalk. Hij vertelt ons over zijn opwinding en geeft ons tips over welke routine essentieel is voor een model voorafgaand aan een klus.

Foto’s tonen

Fabian x Marcel Ostertag

Het optreden van model Fabian Arnold, die was geboekt voor een van de grootste shows tijdens Fashion Week in de Verti Music Hall in Berlijn voor Marcel Ostertag, was net zo inspirerend. Van Los Angeles tot Berlijn, Fabian heeft al klussen gehad van A tot Z, maar Fashion Week is altijd een van zijn persoonlijke hoogtepunten!

Video weergeven

Je kunt de hele show met Fabian hier bekijken.