Model Casting Berlijn: 16-19 januari – tijdens Fashion Week, schrijf je nu in!

De Berlin Fashion Week is een groot evenement in de Duitse modewereld en keert in januari weer terug. Ter gelegenheid hiervan vindt van 16.01-19.01.2023 in Berlijn onze model casting plaats. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor een van deze dagen en ontmoet onze scout ter plaatse! Grijp je kans om voor een ontwerper te lopen op de show van volgend jaar!

Berlijn Casting ’23

Ken je iemand die zeker model moet worden in Berlijn? Neem dan het initiatief en solliciteer als potentieel model! Alle info hier:

 • Castinglocatie: Friedrichstraße 68, 10117 Berlijn
 • Datum: 16-19.01.2023
 • Periode: 4 – 6 uur

Zo solliciteer je!

Om een soepele casting te garanderen, maken onze boekers een kleine voorselectie. Solliciteren bij ons is heel eenvoudig. U kunt het volgende aanmeldingsformulier gebruiken om een kleine indruk bij ons achter te laten door middel van eenvoudige foto’s en u zult kort voor de casting een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Benadering

  U vindt ons bureau in Berlijn voor casting hier:

  Modellenbureau

  Als management is het onze passie en taak om jonge modellen te begeleiden op hun weg naar de modewereld en hen vooral te steunen.

  Stap voor stap model worden in Berlijn

  We ondersteunen je niet alleen met castings en jobs, tips voor bedrijfsregistratie, kleine richtlijnen, we begeleiden je ook bij je eerste stappen om model te worden.

  Via ons netwerk van gerenommeerde partnerbureaus in het buitenland kunnen we voor onze modellen ook deuren openen die anders niet open zouden staan. Daarnaast bieden we gerichte loopbaanontwikkeling met testshoots met goede fotografen. Altijd met de nadruk op kwaliteit, niet op kwantiteit (massa). Als management richten we ons op een paar modellen, maar we geven ze veel steun. We stellen je voor aan klanten, met sedcard, portfolio. Met onze inzet helpen wij u – van casting tot internationale banen!

  Een overzicht van de taken in het kader van het CM-beheer:

  • Model set-up – interviews, test shoots met fotografen, enz.
  • Klantpresentatie – sedcard, model portfolio, interviews, etc.
  • Gebruiksrechten – coördinatie met klanten voor individuele projecten
  • Modellenwerk in het buitenland – Parijs, Milaan, Londen, enz.

  Model coaching in Keulen!

  U kunt hier exclusieve indrukken opdoen van onze persoonlijke modelcoaching: