Model Casting 7 februari 2024 in Berlijn x schrijf je nu in!

Model casting 7 februari 2024 in Berlijn – Droom jij ervan om te schitteren op het grootste podium in de mode-industrie? Jouw kans is gekomen! Parallel aan de adembenemende shows van de Berlin Fashion Week opent Everythinggarms Vintage haar deuren voor onze model casting op 7 februari 2024. Hier vind je alles wat je moet weten over dit evenement: Je kunt hier ook direct naar de casting & registratie gaan!

Wanneer en waar? Boutique Casting Berlijn

  • Datum: 7 februari 2024
  • Dag: Woensdag
  • Locatie: Everythinggarms Vintage, Berlijn Kreuzberg, Grimmstraße 27

We kijken uit naar je komst!

Casting & Registratie

Modellenbureau casting voor Fashion Week

Het jaar 2024 begint met Fashion Week! Als je ervan droomt om over de catwalks van Fashion Week te zweven of te schitteren in de campagnes van grote merken, dan is deze casting de perfecte kans voor jou! Jouw toekomst in de modewereld kan hier beginnen.

Wat kun je verwachten bij de casting?

Ons team van ervaren Berlijnse scouts en boekers zal ter plaatse zijn om jou te leren kennen en te beoordelen. Je krijgt de kans om jezelf kort voor te stellen en een spannend catwalkoptreden te geven. Laat zien wat je in huis hebt en maak indruk op ons met jouw talent!

Je outfit voor de casting

Om je natuurlijke schoonheid en potentieel zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, vragen we je de volgende outfit mee te nemen:

  • Nauwsluitende kleding
  • Nauwsluitend, effen wit overhemd
  • Zwarte broek
  • Huidkleurig ondergoed
  • Hoge schoenen (voor vrouwen)
  • Geen make-up

We willen de authentieke jij zien, dus we vragen je om geen make-up te dragen. We zijn geïnteresseerd in je persoonlijkheid en je stijl!

Casting Berlijn: Throwback Fashion Week

Hier is een super inkijkje in een model casting. Hier live bij de model casting Berlijn!

Gieten @ Everythinggarms Vintage

Everythinggarms Vintage is niet alleen de locatie voor deze spannende casting, maar ook een fantastische plek om unieke vintage mode uit de jaren 90 en begin 2000 te ontdekken. Als je zin hebt om voor of na de casting rond te snuffelen, biedt Everythinggarms Vintage de perfecte gelegenheid om dat te doen op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Wil jij je kans grijpen en je droom van een carrière als model verwezenlijken? Kom dan op 7 februari 2024 naar Everythinggarms Vintage in Berlijn Kreuzberg! We kijken ernaar uit om je te leren kennen en samen met jou de Fashion Week te veroveren.

Mis deze kans niet om je droom waar te maken! Tot ziens bij de casting!

Boutique Casting x Kreuzberg

Winkeltip & castinglocatie in één! Everythinggarms Vintage in Berlijn Kreuzberg!

Als je zelf wilt gaan winkelen, is Everythinggarms open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.