Moscow Fashion Week Data: Modeshow, ontwerpers, beurzen en evenementen

Moscow Fashion Week – Een stad die niet noodzakelijk het centrum van de mode is, maar toch veel mode-inspiratie biedt. De mode in Rusland verschilt van wat we kennen uit bekende modemetropolen als Parijs, Milaan, Londen en andere. Om de Russische mode te begrijpen: Roze, groot shirt met luipaardmotief dat als jurk moet dienen en overlapt met witte glitter overknees in combinatie met een luipaardhandtas en opvallende hoed. De look wordt gecompleteerd met opvallende make-up en felrode lippenstift en is duidelijk gericht op de nieuwe rijke Russische generatie.

Terug naar overzicht: Fashion Weeks – Alle data.

Modeweek Moskou

Moskou is een stad die niet iedereen associeert met mode en de modeweek. Vanaf hier moet je modesteden als Milaan, Londen, Parijs, New York & Co. vergeten om je bezig te houden met exclusieve modestukken die ontwerpers in Moskou presenteren. De Russische modeweek heeft alles van minirokjes, bontjassen, strakke blazers tot glitterende hoge hakken en dergelijke. De ontwerpers brengen met hun modecollecties hulde aan de vrouwelijke en exclusieve stijl van Rusland.

Kaart en stad in een oogopslag: Moskou

Moskou zet een heel eigen stempel op de mode en inspireert met buitengewone designerstukken. De Moscow Fashion Week krijgt steeds meer bekendheid en trekt nu al steeds meer internationale klanten aan.

Hier hebt u een overzicht van Moskou, Rusland:

Hier zijn de huidige data voor de Moscow Fashion Week!

Moscow Fashion Week 2022

Russische modeweken worden steeds populairder. Hier vindt u een overzicht van de data van de 2022 Fashion Week in Moskou, Rusland:

  1. Kinder- en jeugdmode 2022 – 21.02.2022
  2. Première collectie Moskou voorjaar 2022 – 21.02.2022
  3. Internationale Tentoonstelling van Schoeisel, Accessoires & Materialen 2022 – 28.02.2022
  4. Le Show Moskou – Internationale Wintermodebeurs 2022 07.06.2022

Fashion Week wereldwijd: Alle data

Weet je het al? Fashion Week New York, Los Angeles, Parijs, Milaan, Londen & Berlijn , ontwerpers, shows en beurzen, lees hier meer over de afzonderlijke Fashion Weeks wereldwijd: