Moskou Fashion Week Data: Modeshow, ontwerpers, beurzen en evenementen

Moscow Fashion Week – Een stad die niet per se het centrum van de mode is, maar toch veel mode-inspiratie biedt. Mode in Rusland is anders dan wat we kennen uit bekende modemetropolen als Parijs, Milaan, Londen en co. Russische mode begrijpen: Roze, groot shirt met luipaardmotief dat als jurk moet dienen en overlapt met witte glitter overknees in combinatie met een luipaard handtas en opvallende hoed. De look wordt afgemaakt met opvallende make-up en felrode lippenstift en is duidelijk gericht op de nieuwe rijke Russische generatie.

Terug naar overzicht: Modeweken – Alle data.

Modeweek Moskou

Moskou is een stad die niet iedereen associeert met mode en Fashion Week. Vanaf hier moet je modesteden als Milaan, Londen, Parijs, New York & Co. vergeten om je te mengen in de exclusieve modestukken die ontwerpers in Moskou presenteren. De Russian Fashion Week heeft alles van minirokken, bontjassen, strakke blazers tot glinsterende hoge hakken en nog veel meer. De ontwerpers brengen met hun modecollecties hulde aan de vrouwelijke en exclusieve stijl van Rusland.

Kaart en stad in één oogopslag: Moskou

Moskou zet een heel eigen stempel op de mode en inspireert met buitengewone designerstukken. De Moscow Fashion Week wordt steeds bekender en trekt al steeds meer internationale klanten.

Hier vind je een overzicht van Moskou, Rusland:

Hier zijn de laatste data voor Moscow Fashion Week!

Modeweek Moskou 2024

Russische modeweken worden steeds populairder. Hier vind je een overzicht van de 2022 Fashion Week data in Moskou, Rusland:

Collectie Première Moskou van 19 tot 22 februari 2024

Fashion Week wereldwijd: Alle data

Weet je het al? Fashion Week New York, Los Angeles, Parijs, Milaan, Londen & Berlijn , ontwerpers, shows en beurzen, lees hier meer over de afzonderlijke Fashion Weeks wereldwijd: