Philipp Plein video’s: Glamour, lifestyle en mode

Philipp Plein – Het luxemerk met de gelijknamige ontwerper staat bekend om veel studs, schedels, leer en glitter. De ontwerper heeft met zijn outfits ook de populaire formats GNTM en ANTM gehaald. In dit artikel krijgt u inzicht in zijn modeshows, zijn leven en zijn verhaal in verband met het grote succes van zijn merk, dat ook beroemdheden bereikt. Alles over het merk: Philipp Plein.

Modeshow: Looks van Philipp Plein

Als belangrijke modeontwerper is Philipp Plein ook te vinden op de grote bekende modeweken van de modewereld.

Lente/zomer outfits met veel glamour

De Digitale Modeshow 2022.

Herfst / Winter Modeshow in Milaan

De nieuwe 2022 / 2023 collectie op de catwalk in Milaan.

Parfum: uitnodiging voor het leven van Philipp Plein

De geur No Limits is een uitnodiging tot een wereld van onbegrensde mogelijkheden, grenzeloze macht, geld, succes, plezier en genot. Het is een uitnodiging voor het buitensporige, zeer opwindende leven van Philipp Plein.

Beroemdheden: Voorste rij of rechtstreeks op de catwalk

Beroemdheden die model staan voor Philipp Plein of vooraan in de modeshow staan.

Op de catwalk voor Philipp Plein

Modellen als Winnie Harlow, Alessandra Ambrosio en nog veel meer liepen voor de ontwerper in de modeshow van 2019 in Cannes.

Voorste rij bij de NYC Fashion Show

Tijdens de Spring / Summer Fashion Show 2018 zaten sterren als onder andere Nicki Minaj en Bella Thorne op de eerste rij.

Interviews met Harper’s Bazaar

Krijg exclusieve informatie van Philipp Plein zelf in een interview met Harper’s Bazaar.

Het verhaal van Philipp Plein

Hij heeft een van de gekste oorsprongsverhalen en hij heeft geen traditionele achtergrond in de modewereld, maar op de een of andere manier heeft hij een trouwe aanhang en een miljoenenbedrijf opgebouwd. Dit is het verhaal van Philipp Plein.

Laat je meevoeren in de gekke wereld van Philipp Plein.

Winkel in Londen

Zijn in 2016 geopende winkel beslaat vier verdiepingen in New Bond Street in Mayfair, het centrum voor luxe mode in Londen.

Awards: Alles of niets

Een groot succes in onze wereld is het winnen van een prijs. Philipp Plein heeft dat gedaan met zijn modemerk, en niet slechts één keer.

GQ Awards: Merk van het jaar

Ster Rita Ora overhandigt Philipp Plein de Brand of the Year Award tijdens de GQ Awards.

Monte Carlo Fashion Week Awards

Geëerd door prinses Charlene ontving Philipp Plein de MCFW Award 2016.

Philipp Plein: Het merk

Klinknagels, schedels en veel leer – het luxelabel Philipp Plein van de gelijknamige ontwerper vertrouwt op bewuste provocatie. Met buitengewoon succes: beroemdheden als Naomi Campbell en Marcus Schenkenberg behoren tot de fans van het merk. Na aanvankelijk te hebben gewerkt in de interieurbranche, veranderde de in München gevestigde ontwerper in 2008 van richting en richtte hij zijn modelabel Philipp Plein op. Hij polariseerde met zijn rotsachtige en onconventionele collecties. Deze hielpen de in Duitsland geboren ontwerper zich te vestigen in de mode-industrie en vooral in de VS. Ondertussen vertrouwen luxeliefhebbers van over de hele wereld op de excentrieke looks van Philipp Plein.