Sandra Hunke: model, vakvrouw, sociale media, tv en nu YouTube

Sandra Hunke – We zijn er trots op dat we al meer dan zes jaar het modellenbureau van Sandra Hunke zijn. In deze tijd hebben we met eigen ogen gezien hoe Sandra een uniek succesverhaal heeft geschreven, niet alleen als model maar ook als vakvrouw. Hier volgt een klein kijkje in het leven van Sandra Hunke! Wat doet ze? Waar werkt ze aan?

Sandra Hunke: Als een model in actie

Sandra Hunke is een opmerkelijke persoonlijkheid die de werelden van modellenwerk en vakmanschap op een unieke manier weet te verenigen. Haar buitengewone talent en charisma voor de camera hebben haar tot een veelgevraagd figuur in de modewereld gemaakt. Haar reis begon als “boommeisje” en sindsdien heeft ze zich gestaag gevestigd in de industrie en indrukwekkende successen geboekt.

Alles over Sandra: TikTok, Insta, modellenboek & Co.

Model, vakvrouw, sociale ster en …

Sandra heeft vaak als model gelopen en ze is verschenen in verschillende tv-programma’s en reclamecampagnes. Ze is niet alleen een gezicht voor verschillende merken, maar ook een inspirerende merkambassadeur. Haar vermogen om verhalen te vertellen door middel van beelden heeft haar ook een veelgevraagde content creator gemaakt met een sterke aanwezigheid op social media, waar ze haar kracht en passie voor haar werk deelt.

Maar hoe is het allemaal begonnen voor Sandra Hunke?

Sandra Hunke is een fascinerende persoonlijkheid die zowel succesvol is als model en als handwerkster. Haar opmerkelijke carrière begon in een idyllisch dorpje, waar ze al op jonge leeftijd haar handvaardigheden ontdekte. Op 16-jarige leeftijd had ze al handvaardigheden die veel mannen vandaag de dag zouden verbazen. Dit deed haar besluiten om een opleiding tot plantenmonteur (loodgieter) te volgen.

Modellenbureau en beginnen als model

Haar reis naar de modewereld begon toen ze de artisanale modellenwedstrijd won en ze met ons CM Models ging werken. Dit agentschap opende deuren naar de meest prestigieuze catwalks en stelde haar in staat om te verschijnen in tv-shows en merkambassadeur te zijn voor bekende bedrijven. Sandra Hunke staat erom bekend dat ze alleen werk aanneemt dat ze echt leuk vindt, of het nu op de Berlin Fashion Week is of het ontwerpen van luxe badkamers.

Haar levensverhaal wordt gekenmerkt door pesterijen in haar schooltijd, maar ze heeft deze uitdagingen overwonnen en moedigt jonge mensen aan om hun passies te volgen en vertrouwen in zichzelf te hebben.

Bron, FIV Magazine: Sandra Hunke.

Sandra Hunke is zonder twijfel een inspirerende persoonlijkheid die even succesvol is in de modellenwereld als in het vakmanschap. Haar verhaal laat zien dat je je passies kunt volgen en je dromen kunt verwezenlijken, ongeacht de omstandigheden.

Sandra Privat: verliefd, verloofd, getrouwd

Sandra’s verloving met Marc tijdens een Fashion Week show was een romantisch hoogtepunt in haar leven. Wat haar nog unieker maakt, is de sterke steun die ze sinds het begin van haar carrière van haar vriend heeft gekregen. Deze steun is onlangs geculmineerd in de geboorte van haar eerste kind en laat zien dat Sandra niet alleen professioneel maar ook persoonlijk in een harmonieuze omgeving leeft. Haar liefde, verloving en huwelijk zijn nog een bewijs van haar succes en haar vermogen om het beste van twee werelden te combineren.

Video’s zeggen meer dan duizend woorden, we nemen je mee door een paar stappen van Sandra’s carrière.

Dit alles maakt Sandra een powervrouw voor ons!

Fotograferen met Sandra: Modellenboek

Vóór jobs en castings zijn er foto’s voor je eigen modellenboek! Hier in een van de eerste shoots met Sandra Hunke.

Sieraden van Larsson & Jennings: Jobs

Een van haar laatste banen, onder andere voor sociale media bij Larsson & Jennings.

Ambachtelijke koningin!

Nu ook met een eigen kanaal, volg het zeker!

Nu nieuw! Uw Baumädchen Villa

Merkambassadeur voor Hansa

Als influencer laat Sandra ook zien dat ze authentieke content maakt, 1:1 uit haar leven. Net als voor Hansa, een merk dat je kent uit miljoenen badkamers en huizen.

Sandra op tv

Kabel 1

Focus TV