Sandra – Wild, gepassioneerd, powervrouw

Sandra Hunke is een echt multi-talent. Zij maakt al enkele jaren integraal deel uit van ons agentschap en heeft sindsdien regelmatige opdrachten en terugkerende tevreden klanten. Wie Sandra leert kennen, kan alleen maar enthousiast over haar zijn. Bij de laatste agentschapsopname met Oliver Rudolph, liet Sandra zich van veel verschillende kanten zien. Hier vindt u de resultaten van de opnames en een blik achter de schermen.

Sandra Hunke – een model met een wild hart en rood haar

Stereotiep denken mensen dat modellen er alleen goed uit hoeven te zien. Sandra bewijst elke dag het tegendeel. Zij is het schoolvoorbeeld van een geëmancipeerde, sterke zakenvrouw en weet precies hoe zij zichzelf moet verkopen. Zij is thans bekend uit verschillende media, met name om haar talent als handwerkster. Hier bewijst ze echte vrouwenkracht en dat geslacht niets met kracht te maken heeft. Maar ook voor de camera overtuigt ze met haar uiterlijk en haar verschijning. Een echte blikvanger met haar rode haar en haar brede grijns, waardoor haar spleetje in haar tanden brutaal flikkert. We zijn blij dat Sandra deel uitmaakt van ons agentschap en kijken uit naar nog vele jaren met haar.

Model in actie – Achter de schermen bij de opnames

Het hele proces van een shoot is een mega ervaring. Hier kunt u het proces van de verschillende sets van dichterbij bekijken.

De resultaten van de schietpartij met Oliver Rudolph

Ook al is deze shoot slechts een van de vele in het dagelijkse leven van het model, toch slaagt ze er altijd in iedereen op de set te inspireren. Haar brutale spleettanden en wilde haren maken van haar een echte blikvanger.