Ralph Lauren video’s: Modeshow, polo en sportwagen

Ralph Lauren Videos – De polospeler is het beroemde handelsmerk van Ralph Lauren. Hij kreeg voet aan de grond in de mode-industrie toen hij als verkoper in een modebedrijf werkte. Later ontwierp hij zelf enkele modecollecties en verwierf hij succes en faam in de modewereld. In dit artikel maakt u kennis met enkele indrukwekkende collecties en favoriete producten.

Vrouwen: Zomer & Winter voor dames en heren

Ongebruikelijke en creatieve modeshows staan op Lauren’s agenda. Elke show heeft zijn eigen persoonlijke hoogtepunt, afhankelijk van de thematische focus van de getoonde collectie.

Winter: Motorsport op de catwalk

Ralph Lauren’s liefde voor snelle sportauto’s inspireerde deze collectie, en hij nam er de elementen van snelheid en schoonheid uit. Hij deed dit door gebruik te maken van high-tech lakleer en hoogglans zijde voor zijn kledingstukken. Bovendien sierden verschillende sportwagens de catwalk van de modeshow.

Zomer: Modeshow voor ontbijt

Om een moderne, glamoureuze en toch eigentijdse sfeer te creëren voor deze modeshow, transformeerde Ralph Lauren in een bistro. Er werden sterke contrasten van zwart, wit, goud en broeken met overdreven wijde pijpen gepresenteerd. Bovendien droegen sommige modellen rokken en jurken met vloeiende zijden vormen.

Reclames: Ontdek uw Polo

Modeontwerper Ralph Lauren heeft een aantal bekende en populaire producten. Deze omvatten tassen, juwelen, kleding en schoenen. Ralph Laren geuren zijn ook erg populair.

Ralph Lauren voor iedereen

De geur is er in drie geuren, dus er is voor elk wat wils. De groene versie is perfect voor het klassieke en natuurlijke type en ruikt naar vers gemaaid gazon en pepermunt. De blauwe versie, daarentegen, is meer geschikt voor de stoere jongen. De geur bevat koele noten van meloen, komkommer en mandarijn, gecombineerd met warme en zachte aroma’s van basilicum, geranium en muskus. De rode geur is een mix van pittige rode saffraan, frisse rode grapefruit en rood cederhout en is geschikt voor sterke en dominante types.

VIP’s: Pryanka Cjopra trouwt met Ralph Lauren

Op haar eerste Met Gala, droeg Pryanka Chopra een jurk van Ralph Lauren. Vervolgens ontwierp Lauren haar trouwjurk, die hij gewoonlijk alleen voor zijn familieleden ontwierp. Daarom heeft Ralph een speciale plaats in Pryanka’s leven.

Bollywood Droom Bruiloft

Pryanka Cjopra is een Indiase zangeres en actrice. De actrice heeft al veel aandacht getrokken voor haar outlandish MET Gala looks, waar ze al Ralph Lauren jurken heeft gedragen. Ralph Lauren mocht ook niet ontbreken op haar bruiloft. Voor haar huwelijk liet Pryanka een speciale jurk ontwerpen door Lauren voor twee miljoen US dollar.

Janelle Monae treedt op voor Lauren

De Amerikaanse soul- en funkzangeres Janelle Monae heeft niet alleen op verschillende evenementen van Ralph Lauren opgetreden, maar is ook merkambassadeur voor Ralph Lauren en droeg in het begin van haar carrière pakken van Ralph Lauren. Dit is nu haar handelsmerk.

Interviews: Laurent over sportwagens en mode

De voorliefde van de modeontwerper voor snelle en mooie auto’s is niet onbekend. Zijn privé-autocollectie, die varieert van oldtimers tot racewagens en moderne hypercars.

Modecollectie geïnspireerd door raceauto’s

Dit interview toont niet alleen de indrukwekkende sportwagencollectie van Ralph Lauren, maar bevat ook enkele vragen over zijn leven en hoe zijn auto’s hem inspireren om collecties te creëren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie