Louis Vuitton heren herfst-winter 2024: Parijs, cowboys & Pharrell Williams

Louis Vuitton Show – Louis Vuitton, het legendarische modehuis dat bekend staat om zijn innovatie, stijl en onwrikbare toewijding aan kwaliteit, heeft de modewereld opnieuw versteld doen staan met zijn Herfst-Wintercollectie 2024 voor heren. Deze collectie, gepresenteerd door de multigetalenteerde artiest Pharrell Williams, liet een opmerkelijke samensmelting zien van cultuur, creativiteit en elegantie. In deze blogpost duiken we in de hoogtepunten van dit adembenemende evenement waar mode en muziek elkaar ontmoetten en de geest van Louis Vuitton tot bloei kwam + 7 feiten over LV die je misschien nog niet wist!

Pharrell Williams: De cowboyshow

De grote onthulling vond plaats tijdens Fashion Week Parijs in de pittoreske Jardin d’Acclimatation in Parijs, een plek van betoverende schoonheid en historische betekenis. Deze locatie sloot perfect aan bij het rijke erfgoed en de tijdloze charme van het merk. Op de avond van 16 januari om 20.00 uur verzamelden modeliefhebbers van over de hele wereld zich om de magie te ervaren. Pharrell Williams werd onlangs creatief directeur van LV en zijn Amerikaanse invloed is duidelijk zichtbaar.

 1. Geheime handtekening: LV tassen hebben een handtekening waarbij de letters “L” en “V” elkaar nooit mogen raken.
 2. Koffer roots: LV begon als kofferfabrikant en ontwikkelde de stapelbare platte koffer
 3. Geen kortingen: LV verkoopt nooit in de uitverkoop en geeft nooit kortingen om exclusiviteit te behouden
 4. Producten op maat: Op maat gemaakte en gepersonaliseerde opties zijn beschikbaar
 5. Anti-namaaktechnologie: LV gebruikt UV-draden en andere technologieën om namaak tegen te gaan
 6. Pioniers in Japan: Louis Vuitton opende haar eerste winkel in Japan in 1978
 7. Dure handenarbeid: Elke LV zak vereist 15-20 uur handenarbeid door ervaren ambachtslieden

Nu de show en de nieuwe mannencollectie!

Show in Parijs: Alle outfits uit de collectie

De hele show uit Parijs!

De Louis Vuitton Herfst-Winter 2024 collectie voor heren, gepresenteerd door Pharrell Williams, was een eerbetoon aan het duurzame erfgoed van het merk. Het toonde een harmonieuze samensmelting van mode, muziek en cultuur en benadrukte Louis Vuitton’s positie als pionier in de wereld van luxe mode. Als we naar de toekomst kijken, blijft één ding zeker: Louis Vuitton zal mode blijven herdefiniëren en ons inspireren met haar creativiteit, innovatie en compromisloze kwaliteit.

Jardin d’Acclimatation in Parijs

In het centrum van Parijs, een groene oase!

In het centrum van de stad, als je ooit weer in Parijs bent!

Soundtrack: De liedjes van de show

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld tijdens Fashion Weeks en Louis Vuitton shows, en dit evenement was geen uitzondering. De herfst-wintercollectie 2024 voor mannen werd tot leven gebracht door een zorgvuldig geselecteerde soundtrack, inclusief samenwerkingen met enkele van de beste talenten uit de industrie.

Top afspeellijst, 4x Pharrell Williams, zo werkt branding!

 1. Inheemse stemmen van verzet x Pharrell Williams
 2. Mumford & Sons x Pharrell Williams
 3. Pharrell Williams x Jelly Roll
 4. Pharrell Williams x Miley Cyrus

Native Voices of Resistance x Pharrell Williams – “De geest van Saturday Night Live”.

Dit openingsnummer zette de toon voor een energieke en onvergetelijke avond die de geest van creativiteit en expressie weerspiegelde die Louis Vuitton belichaamt.

Mumford & Sons x Pharrell Williams – “Good People”.

De combinatie van de folky sound van Mumford & Sons en de unieke stijl van Pharrell gaf een onverwachte draai aan de collectie en liet zien dat het merk bereid is om nieuwe horizonten te verkennen.

Pharrell Williams x Jelly Roll – “Shotgun Wedding”.

Deze samenwerking bracht scherpte en attitude naar de catwalk en herinnerde ons eraan dat Louis Vuitton niet bang is om grenzen te verleggen en conventie uit te dagen.

Pharrell Williams x Miley Cyrus – “Doctor”.

De samenwerking met Miley Cyrus, die de show met een knal afsloot, voegde een vleugje pop-rock glamour toe aan het evenement dat het publiek in vervoering bracht.

Louis Vuitton: Het merk

Al meer dan anderhalve eeuw is Louis Vuitton als Frans modemerk een pionier in de wereld van mode en luxe. Opgericht in 1854, heeft het Maison zichzelf voortdurend opnieuw uitgevonden terwijl het trouw bleef aan de visie van de oprichter, Louis Vuitton. De toewijding van het merk aan innovatie, kwaliteit en stijl heeft niet alleen de manier waarop we reizen veranderd, maar heeft ook een grote invloed gehad op de modewereld als geheel.