Mode merken uit Frankrijk: Franse mode

Franse mode – baret, gestreept overhemd en rode lippenstift: het stereotiepe beeld van de Franse stijl is even karakteristiek als eendimensionaal, want Franse stijl is veel meer. Bovenal is het elegant, casual en ongecompliceerd individueel. Op het gebied van mode loopt ons buurland Frankrijk voor op de rest van Europa en zelfs op de wereld: kleding is van groot cultureel en economisch belang in de Grande Nation, vooral in haar mooie en elegante hoofdstad. In dit artikel presenteren wij de hipste modemerken uit Frankrijk.

Mode merken uit Frankrijk: Lijst

Hier vindt u een lijst van modemerken uit Frankrijk:

Mode merken uit andere landen: Italië & Spanje

Bekijk hier de hipste modemerken uit Italië en Spanje!

Mode merken uit Italië: Italiaanse mode

Het staat voor elegantie, joie de vivre en lijkt altijd een stap voor te lopen op de internationale mode – de Italiaanse mode. Zakelijke looks, ontspannen streetwear en chique avondkleding lopen hier in elkaar over. Het resultaat is een hippe, individuele stijl die wordt gewaardeerd door trendsetters en fashionista’s over de hele wereld. Italiaanse modemerken zoals Dolce & Gabbana, Prada of Miu Miu zijn niet meer weg te denken op de catwalks van de Milan Fashion Week.

Modemerken uit Spanje: Spaanse mode

De Spaanse mode wordt gekenmerkt door zomer, zon en ongedwongen levensvreugde. Gedurfde en vrolijke kleuren zoals rood en geel, alsmede volants en bloemenprints maken de kleding levendig en expressief. Wij tonen u de hipste merken in Spanje voor een expressieve outfit. Van Zara tot Balenciaga, de mode in Spanje heeft veel te bieden.

Mode merken: Lijst

Als je gepassioneerd bent door Franse merken en meer wilt weten over merken, bekijk dan hier onze geweldige gids met ’s werelds beste modemerken.