Max Mara video’s: Modeshows, Interviews & Commercials

Max Mara Videos – Is een van de grootste fabrikanten van damesmode in Italië. Max Mara omvat blouses, jurken, rokken, overhemden, pakken, broeken, jassen en truien, maar ook tassen, schoenen en accessoires, waardoor het zeer uitgebreid is. Hier leest u over de unieke collecties, spectaculaire commercials en nog veel meer over Max Mara.

Zomer- en wintercollecties

Max Mara is een wereld van sensuele eenvoud en lagen van artistieke schoonheid. Seizoen na seizoen brengt Max Mara nieuwe romantische stijlen met een twist aan hedendaagse klassiekers, versierd met kostbare materialen en ingewikkelde details.

Herfst-/wintercollectie: met oversized mode door de koude dagen heen

Max Mara herfst/wintercollectie – de oversized bomberjacks en “thornproof” jacks van superzachte alpaca met al even praktische gereedschapszakken. Ze worden gedragen met kilts, dikke sokken en stevige schoenen. Ook de onberispelijke pakken in geruite tartan, grafische tartans, Aran gebreide truien in oversized fits, fluwelen patches en elegante organza jabots.

Lente / Zomer: De Bad – Girl – Look op warme dagen

Max Mara lente / zomer collectie – Deze stijlen in canvas met ruches, onberispelijke popeline en denim hebben nauwkeurige contrasterende stiksels. Tanktops en mannelijke sandalen met dikke zolen maken de bad-girl look compleet. Chiffon, soms geborduurd met delicate veren, vormt een tegenwicht voor werkkleding. Het kleurenpalet varieert van zand tot leer en van marine tot zwart, met gele en oranje accenten die doen denken aan het zonnige strand.

Interview: Achter de schermen

Het interview achter de schermen in Berlijn met model Nicky Hilton Rothschild, actrice Angela Basset, influencer Yoyo Cao en nog veel meer.

Korte film: Wintercampagne

De Max Mara vrouw heeft een lange weg afgelegd in de 70 jaar sinds zij niet alleen de inspiratiebron voor de collectie werd, maar ook de raison d’être ervan. Van het thuisfront tot het hoogste kantoor, de moderne Max Mara vrouw is nu een koningin in haar eigen recht.

Kijk!

Dit is LOOK! De nieuwe digitale campagne ter ondersteuning van de wereldwijde lancering van Marcolins eerste Max Mara-brillencollectie.

Max Mara: het merk

Net als Loewe, Chanel of Margiela behoort ook Max Mara tot de moderne klassiekers van de mode. Vandaag de dag staat het merk nog steeds voor heldere snitten, strakke lijnen, de hoogste kwaliteit en modieuze betrouwbaarheid in combinatie met nieuwe inspiraties. Al met al: begrijpelijke mode gecombineerd met een dosis nobele luxe. Gevraagd naar de redenen voor het succes had Maramotti een duidelijk recept: hoogwaardige stoffen, flexibiliteit door de ontwikkeling van nieuwe merken en lijnen, jonge medewerkers, knowhow, de mix van hightech en traditioneel vakmanschap, het serieus nemen van de wensen van de klant en de grote creativiteit van de ontwerpen. Hieronder leest u meer over de oorsprong en de verschillende kledingstukken van het merk.