Pull&Bear video’s: Juwelen, Accessoires & Mode

Pull&Bear – casual coolness sinds 1991, met een duidelijke internationale focus en de intentie om mode te creëren voor jonge mensen die om hun omgeving geven, in gemeenschappen leven en zich sociaal verbinden. Jonge mensen die de voorkeur geven aan een ontspannen look, stereotypen vermijden en zich comfortabel willen voelen in hun kleding.
Hier lees je over de unieke collecties, spectaculaire commercials en nog veel meer over Pull&Bear. Het label Pull & Bear werd in 1991 opgericht met het idee om mode dichter bij de mensen te brengen. Het textielbedrijf werd opgericht in Spanje en behoort naast het bekende modehuis Zara tot het Spaanse moederbedrijf Inditex.

Zomer- en wintercollecties

Mode voor jongeren die de voorkeur geven aan een ontspannen look, stereotypen vermijden en zich goed willen voelen in hun kleding. Pull & Bear is altijd op de hoogte van nieuwe technologieën, sociale bewegingen en de laatste trends in de kunst of zelfs muziek.

Herfst-/wintercollectie: met ontspannen design door de koude dagen heen

Pull&Bear Autumn / Winter Collection – “Elephants” brengt ons terug naar eenvoudiger dingen met de thema’s natuur, vriendschap en zomer. Eenvoudig ontspannen ontwerpen van het Spaanse label gestyled door Alberto Murta.

Lente / Zomer: Stijlvolle look op warme dagen

Pull&Bear lente/zomer collectie – “The Golden Age” Stedelijk en toch niet ver van de natuur. Dit seizoen draagt de Pull and Bear man een rebelse rocker look. Geïnspireerd door de mode uit de jaren 50 en 60. Strakke broeken, T-shirts, tuinbroeken, geruite overhemden, jasjes, leren jacks en vesten kleden een man met een sterk imago en een sterke houding.

Interview met acteur Jack Barton

Het interview met Jack Barton – Jack Barton, een acteur die praat over zijn interesses, zijn passies en zijn freestyler geest.

Korte film: “De Film

“The Film” van Pull&Bear – de campagnevideo neemt ons mee naar de suggestieve setting van het Zweedse eiland Fårö, waar modellen Antonina Vasylchenko, Grace Van Gastel, Arthur Gosse en Malcolm Lindberg de hoofdrolspelers zijn van een niet-lineair visueel verhaal met een surrealistische toon.

Commercial: Dansen in een schoolseizoen

“Dancing into the New” van Pull&Bear – De collectie om het back-to-school seizoen te vieren. Met een campagne waarin dansen centraal staat, wordt “Dancing into the New” de eerste collectie van het jonge modemerk voor de herfst.