Hallhuber: Merk, mode voor vrouwen & collecties

Hallhuber – Een Duits bedrijf dat de top heeft bereikt. Het label overtuigt met fijne, extravagante en unieke pasvormen en laat het hart van elke vrouw sneller kloppen. Hallhuber is een van de populairste merken ter wereld, net als Zara, Mango en Ralph Lauren.

The Hallhuber Company

Hallhuber GmbH werd in 1977 in München opgericht en is nu een van de bekendste modebedrijven in Duitsland. Het bedrijf biedt een breed scala aan confectieartikelen, tassen, schoenen en accessoires om individuele looks te creëren. Het ontwerpteam is internationaal verspreid en onderling verbonden. Zo ontwerpen zij tot 25 sets per collectie per jaar met veel aandacht voor detail. Hallhuber verkoopt de collecties in bijna 180 winkels en verkoopruimten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Nederland.

Geschiedenis van het succesvolle bedrijf

Het succesverhaal van het label begon in december 1977. Dat was het jaar dat Hallhuber zijn eerste modewinkel opende in München. Al vroeg streefde het bedrijf het concept van jonge mode en trendbewuste merken na. Dit concept was toen nog volledig onbekend en werd in de jaren daarna met succes uitgebreid. Hallhuber ontwikkelde zich tot een van de bekendste en meest onafhankelijke modemerken in Duitsland en maakte naam in de branche. De afgelopen 40 jaar hebben zij consequent hun “Bridge-to-Premium” merkpositie nagestreefd.

Winkels als oase van welzijn

De belangrijkste onderdelen van de Hallhuber winkels “Vriendelijk, maar niet opdringerig”. Zij streven naar de perfecte mix van een eigentijdse, verfijnde sfeer en een assortiment producten van basic tot trendy, gekruid met accessoires. Het merk hecht veel belang aan een duidelijke en visueel aantrekkelijke presentatie van de goederen en aan gekwalificeerd personeel om het winkelen in de winkels onvergetelijk te maken. De altijd uniforme inrichting en het gerichte gebruik van point-of-sale materialen en expressieve etalages vallen op. Een onmiskenbare Hallhuber look.

Merkwaarde wordt hoog gewaardeerd

Hallhuber, een stijlvol en vrouwelijk modemerk ontworpen voor zelfverzekerde en verfijnde vrouwen. Elk jaar presenteren zij hoogwaardige en eigentijdse mode die geen enkele vrouw mag missen, en dat al meer dan 40 jaar. Bijzondere nadruk wordt gelegd op de hoge kwaliteit van de producten. De kledingstukken zijn bedoeld om de favoriete stukken van elke vrouw te worden die jarenlang plezier geven. Het merk maakt een statement met zijn mode en gaat in tegen de wegwerptrend. Ze willen duurzame mode creëren! Reeds bij de productontwikkeling werken het ontwerpteam, het productmanagement en de leveranciers nauw samen. Milieubewust handelen en de uitbreiding van duurzame manieren maken deel uit van de bedrijfsfilosofie en worden voortdurend vernieuwd en verbeterd. Het label werkt dagelijks aan een verantwoorde inkoop en productie van zijn producten. Nu al wordt meer dan de helft van de goederen uitsluitend in Europa geproduceerd. Leveranciers zijn verplicht te leveren onder ethisch en ecologisch correcte omstandigheden.

Premium: kwaliteit en eerlijke prijzen

Het ontwerpteam is internationaal genetwerkt en gericht op de tijdgeest van vandaag. Hallhuber gebruikt alleen hoogwaardige stoffen en verwerkt deze met veel aandacht voor detail, waardoor de kleding absolute favorieten worden. Bovenal waarderen klanten betrouwbare pasvormen en bijzondere kwaliteiten tegen eerlijke prijzen.

Vrouwelijk paradijs

Het label biedt veeleisende en zelfverzekerde vrouwen een unieke selectie van ready-to-wear items, accessoires, tassen en schoenen om individuele looks te creëren. De behoeften van vrouwelijke klanten erkennen en deze op een stijlvolle manier combineren met modetrends is zowel een claim als een stimulans.

Collecties voor elke keer

Hallhuber lanceert elk jaar lente/zomer- en herfst/wintercollecties. Ze inspireren altijd met hoogwaardige stoffen, zachte kleuren en frisse patronen.

Zomercollectie

Bloemenprints en het spel met plooien staan voor de liefde voor detail in deze collectie. Gebroken wit en inktblauw vormen de kleurbasis van de nieuwe lijn. De extravagante snitten en delicate materialen maken de zomerlooks meer dan alleen maar high-class en zijn een absolute must-have voor een stijlvolle vrouw.

V&A Hallhuber

Waar heeft Hallhuber productie?

Het label laat meer dan 50 procent van zijn kleding in Europa maken. De rest wordt geproduceerd in Aziatische landen als India en Bangladesh of eventueel in Zuid-Afrikaanse landen als Swazland of Lesotho.

Wie zit er achter Hallhuber?

Josef Hallhuber richtte het bedrijf in 1977 in München op en verkocht het in 2000 aan de Italiaanse Stefanel-groep. In 2009 nam Change Capitals Partners het bedrijf over. Vijf jaar later kocht Gerry Weber uiteindelijk het bedrijf.

Hoeveel werknemers heeft Hallhuber?

Hallhuber heeft in totaal 384 verkoopgebieden en heeft in totaal 2000 mensen in dienst.

Wat is Hallhuber Donna?

Hallhuber Dona is een lijn van de Hallhuber Group en is verslavende must-haves, evenals leren jassen. De lijn heeft stukken die nooit uit de mode raken. Absolute klassiekers en echte allrounders.

Merken zoals Hallhuber: Tommy Hilfiger & Ralph Lauren

Naast Hallhuber behoren ook Tommy Hilfiger en Ralph Lauren tot de meest gewilde modemerken. Naast dames- en herenmode verkopen deze merken ook tassen, schoenen en accessoires.

Tommy Hilfiger: schoenen, tas, trui en hoodie.

Het merk wordt beschouwd als een van de beroemdste modemerken ter wereld en inspireert elk seizoen opnieuw met hoogwaardige kleding in volledig Amerikaanse stijl. De populaire stijlen met het bekende Tommy Hilfiger logo zijn niet meer weg te denken van de catwalks en de winkels en bieden alles voor baby’s tot volwassenen. Klik voor meer informatie over Tommy Hilfiger en zijn collecties op onderstaande link.

Ralph Lauren: merk, ontwerper, geschiedenis & streetstyle

Ralph Lauren werd bekend door zijn polo-collectie, en sindsdien heeft het merk in alle sectoren golven gemaakt. Het label verkoopt nu kleding voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Er zijn ook huishoudelijke artikelen, accessoires en geuren. Klik op onderstaande link voor meer informatie over Ralph Lauren.

Mode merken: Lijst

Als u enthousiast bent over luxemerken zoals Hallhuber en meer wilt weten over merken, bekijk dan hier onze grote gids en maak kennis met de beste modemerken ter wereld.

Hallhuber is een modemerk dat begint met een H. Meer modemerken die met een H beginnen vindt u hier: