Supreme video’s: Modeshow, Modecollectie & Interview

Supreme Videos – Het Amerikaans-Amerikaanse cultmerk Supreme is zeer populair en wereldwijd verspreid. Het modelabel begon ooit, net als Palm Angels, als een kledingbedrijf voor skaters. Tegenwoordig is Supreme een gevestigd streetwear merk dat zeer gehyped is. Hier vindt u enkele populaire modecollecties, samenwerkingen met andere high fashion merken en een interview met een Supreme skateboarder.

Supreme modecollecties en samenwerkingen

Het streetwear label Supreme staat bekend om zijn vele samenwerkingen. Hier is een selectie van enkele van de populairste modecollecties van het merk.

Paris Fashion Week: Supreme x Louis Vuitton Collectie

De Supreme x Louis Vuitton samenwerking werd gepresenteerd tijdens de Paris Fashion Week. De modecollectie omvat zowel mode als accessoires. Naast denim jeansjacks met de LV en Supreme logo’s erop geborduurd, omvat de collectie ook rode baseball jacks met de logo’s erop gedrukt. Sneakers en tassen maken ook deel uit van de samenwerking. Alles van koffers, draagtassen, rugzakken en gsm-hoesjes is inbegrepen. Ook accessoires zoals bandana’s, portemonnees, sleutelhangers en petten. Voor skateboard fans werden natuurlijk skateboard decks ontworpen.

Supreme x Lacoste Samenwerking

Lacoste staat bekend om zijn tennis- en golfkleding. Het merk met de krokodil als handelsmerk heeft een aantal kledingstukken gelanceerd in samenwerking met Supreme. Deze omvatten de volgende stukken. Naast een reeks sweatshirts in de stijl van de jaren ’90, bedrukt met het krokodillenmotief van het merk, vindt u er ook pilotenjacks, trainingspakken, fleece shorts, gestreepte vesten, tassen en petten. De sportkleding werd gemaakt in een groot aantal kleuren.

VIP’s: Tyler, The Creator en Glenn O’brien

Tyler, the Creator en Glenn O’brien onthullen hoe ze hun Supreme kleding het liefst dragen in een fotoshoot voor GQ.

Tyler The Creator en Glenn O’brien voor GQ

De Amerikaanse rapper en muziekproducent Tyler The Creator onthulde in een interview met het mannenmodetijdschrift GQ dat hij elke dag dezelfde Supreme-pet draagt tot hij versleten is en die meestal combineert met een Supreme-topje. Schrijver Glenn O’brien daarentegen draagt niet graag meerdere Supreme kledingstukken tegelijk. Hij draagt het liefst één stuk van Supreme, dat hij kiest naargelang zijn stemming.

Interviews: Na-Kel Smith

De bekende skateboarder Na-Kel Smith wist veel mensen te imponeren met zijn talent op het skateboard. Dat geldt ook voor de medewerkers van de Hoge Raad. Na-Kel kon zijn hobby gebruiken om een carrière als skatermodel te beginnen.

Skateboarden voor de kost: Na-Kel Smith

Na-Kel Smith is een van de beroemdste straatskaters ter wereld. Met zijn talent op het skateboard heeft hij model gestaan voor populaire modemerken als adidas, Supreme en Spitfire. Hij heeft ook andere vaardigheden dan schaatsen. De jonge skater is ook zeer getalenteerd in rappen en schilderen. In dit interview vertelt Na-Kel over zijn leven als Supreme skater.

Alles over Supreme

Het Amerikaanse bedrijf Supreme staat bekend om zijn coole streetwear kleding. Naast Off White en Balenciaga is het modelabel een van ’s werelds bekendste en populairste streetwear merken. Veel influencers, hype beasts en zelfs supermodellen dragen het Amerikaanse merk graag. De collecties van Supreme zijn zeer veelzijdig. Supreme heeft talrijke samenwerkingen met andere merken zoals Lacoste, Nike en Louis Vuitton. Alle collecties en samenwerkingen van Supreme zijn zeer succesvol en gaan door het dak. Wanneer een nieuwe collectie wordt uitgebracht, is deze binnen enkele minuten uitverkocht. In dit artikel vind je alle populaire collecties van Supreme en de meest radicale samenwerkingen.