Chanel lente/zomer mode 2023: Klassiek, Chick – Fashion Week Parijs

Chanel lente / zomer collectie 2023 – Chanel toont haar eigen charme op de Paris Fashion Week. Last Year in Marienbad” (1961) van Alain Resnais wordt afgespeeld voor een bioscoopscherm van 360 graden. De modellen presenteren de nieuwe collectie voor het grote scherm op de catwalk, het modemerk behoudt zijn vertrouwde uitstraling en maakt indruk met klassieke ontwerpen. Onder het motto van vrijheid van meningsuiting maakt Kristen Stewart deel uit van de campagne; als het gezicht van de nieuwe collectie belichaamt de actrice precies dat!

Lente/zomer mode voor vrouwen 2023: Chanel

Elegant, chic en totaal charmant: Chanel presenteert haar zomercollectie.

Korte jurken met een gedefinieerde taille en een smalle zilveren riem. Zwarte en witte kleding in alle vormen, lange jurken, korte jurken en broekpakken. Dit is wat domineert op de startbaan van de show. Een opvallend hoogtepunt zijn de roze outfits, zodat ze opvallen.

Celebs: Kristen Stewart, Jennie (Blackpink) & Co.

 

Bekijk deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door @chanelofficial

 

Bekijk deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door @chanelofficial

Geschiedenis van Chanel: Parijs, ontwerper & de kleine zwarte jurk

Klassieke vrouwelijke mode en fijne juwelen zijn de kenmerken van het merk. Coco Chanel is een ontwerpersnaam die iedereen zou moeten kennen en dat geldt ook voor haar unieke creaties. Ondanks de aanvankelijke scepsis laat het merk zich niet afschrikken en is het uitgegroeid tot een van de merken die niet meer weg te denken zijn uit de mode-industrie. Actrice Kristen Stewart, Naomi Campbell en Jennie Kim van de band Blackpink zijn huidige bekende gezichten van het merk. Lees meer over de geschiedenis van Chanel.

Meer interessante shows en blikken.

Beauty by Chanel: lippenstift, parfum en co.

De cosmeticalijn die elegantie en vertrouwen combineert. Bekend en geliefd, leer meer over een van ’s werelds best verkochte geuren en de schoonheidslijn van Chanel.