Gant video’s: Modeshows, projecten en interviews

Gant – Het Zweedse modemerk met Amerikaanse wortels is al 70 jaar op de markt. Casual hoodies en truien, maar ook poloshirts en chique truien behoren tot het assortiment. Bekijk de producten in modeshows en commercials hier en kom meer te weten over het merk en de spannende projecten. Alles over het merk: Gant.

Modeshow: Lente/Zomer Looks

Zowel in Berlijn als in New York is Gant te zien op de grote modeshows.

Boys & Girls: Op de catwalks van de wereld van jongs af aan

De kinderkleding wordt gekenmerkt door stoere, kleurrijke en comfortabele kleding voor alle gelegenheden.

Dames en heren: stap in de zomer

Ik kan de zomercollectie 2022 voor mannen en vrouwen nu met eigen ogen zien.

Verleden en toekomst: reis door de tijd

Gant is al heel lang actief op de wereldmarkt en daarom zien zij het als hun taak om te leren van het verleden en te investeren in de toekomst. Als modemerk willen ze ook bijdragen aan een betere wereld en zich bezighouden met actuele kwesties die van groot belang zijn in de samenleving.

Zeven decennia, zeven iconen: Vieren is een must

Het modemerk bestaat nu 70 jaar, en om dat te vieren blikken ze terug op zeven decennia en pleiten ze voor zeven iconen. In deze geest presenteren ze opnieuw kleding die de tand des tijds echt heeft doorstaan.

Liberty Fabric: frisheid door contrasten

Een combinatie van Amerikaanse sportkleding en brutale Londense charme.

De toekomst van Amerikaanse sportkleding: een vooruitblik

Ondanks de lange levensduur van Gant willen ze niet alleen terugkijken, maar ook vooruitkijken, waar deze collectie voor moet staan.

Pioniers van verandering: vechten voor gelijkheid

Gant zet zich in voor de strijd voor gelijkheid, haar motto is: Om te winnen moeten we sterker zijn dan één generatie. Daarom moeten we leren van het verleden en de prestaties van de dapperen voor ons waarderen.

Duurzaamheid: het is ingewikkeld, maar niet onmogelijk

Zij behandelen ook het onderwerp dat tegenwoordig steeds belangrijker en relevanter wordt en ook steeds groter wordt: duurzaamheid.

De geschiedenis van Gant

Nu je een paar indrukken hebt opgedaan van de producten van Gant, ben je misschien ook een beetje geïnteresseerd in het verhaal achter het modemerk.

Interview: Michael Bastian op New York Fashion Week

In een interview vertelt modeontwerper Michael Bastian ons meer over de samenwerking met Gant voor de New York Fashion Week Autumn/Winter 2010.

Herfst / Winter: Wat gebeurt er achter de gordijnen

Hier kunt u wat indrukken opdoen van de collectie en het proces achter de schermen.

Gant: Alles over het merk

Gant is een lifestylemerk dat duidelijk beïnvloed is door de Amerikaanse sportkledingstijl. Het biedt hoogwaardige, moderne vrijetijdskleding met een Europees tintje. De waarden en authenticiteit van het bedrijf gaan terug tot de oprichting van het merk in 1949 aan de Amerikaanse oostkust. Tegenwoordig is Gant een wereldwijd lifestylemerk dat het complete kledingspectrum voor vrouwen, mannen en kinderen bestrijkt. Het bedrijf biedt ook horloges, schoenen, ondergoed, parfums en een huiscollectie aan.

  • Gant