Fila video’s: Modeshow, beroemdheden en interview

Fila – Fila is een Italiaanse sportkledingfabrikant die nu door een Zuid-Koreaanse onderneming wordt geleid. Het merk heeft de laatste jaren een grote comeback gevierd, en zijn sneakers zijn bijzonder populair. Ontdek hier meer over het merk en zijn producten in de geselecteerde modeshows, commercials, campagnes en interviews. Alles over het merk: Fila.

Modeshow: Looks van Fila

Fabrikanten van sportartikelen hebben ook een plaats in de modeweken. Fila ook, kijk zelf maar!

Lente/zomer outfits in Milaan

Ooit een Fila modeshow gezien? Hier is de lente / zomer collectie 2020 van Milaan Fashion Week.

Herfst / Winter Looks

Direct daarna kunt u de wintercollectie 2021 / 2022 bekijken.

Reclame: Een verfrissing met Fila x Sprite

FILA en Sprite onthullen een samenwerking in beperkte oplage. Om deze speciale release te vieren heeft de nieuwe campagne een frisse draai gegeven aan een klassieke spot uit 1995, met de FILA Grant Hill x Sprite set.

VIP’s: Model en K-Pop Band

Opkomend model Leni Klum en de beroemde K-Pop band BTS werken exclusief samen met Fila. U kunt de resultaten van deze spectaculaire samenwerkingen hier bekijken.

Leni Klum voor Fila bij Deichmann

Het nieuwe gezicht voor de Fila collectie, exclusief verkrijgbaar bij Deichmann, is Leni Klum. Modern en ongedwongen zijn de 21 ontwerpen die Leni persoonlijk heeft geselecteerd.

Twee collecties met BTS

Passend bij het nummer “Dynamite”, dat door het dak is gegaan, is er nu ook een BTS x Fila collectie onder deze naam.

Hier is nog een collectie. Deze heeft als motto “Ga verder”.

Interview met de Art Director

Een interview met Fila’s art director, Renzo Cognini.

Het merk: Fila

Fila is een in Italië opgericht modemerk met de nadruk op sportartikelen, dat nu wordt beheerd door een Zuid-Koreaanse onderneming. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoenen, kleding en accessoires voor diverse sporten. De producten zijn zeer populair bij sporters en dagelijks gebruik over de hele wereld. Ontdek alles over het merk in dit artikel.

  • Fila